• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Het ZuiderbadTerug naar het overzicht

Voor vrij zwemmen en spetterplezier voor jong en oud. Kom naar het Zuiderbad!
In het Zuiderbad kun je heerlijk recreatiezwemmen. Maak gebruik van het spelmateriaal, of neem zelf wat leuks mee. Je kunt ook banenzwemmen.

Zwemlessen
Het Zuiderbad geeft zwemlessen voor het A-, B- en C-diploma. De lessen worden afgerond met een diploma volgens het nieuwe ABC-systeem. Voor het A-diploma is inschrijven mogelijk op de wachtlijst. Kinderen kunnen worden ingeschreven vanaf 4 jaar. Aanstaande moeders kunnen meedoen met zwangerschapszwemmen. De lessen worden gegeven in extra verwarmd water. 

Babyzwemmen
Na de bevalling kunt je, wanneer de baby 12 weken is, instromen bij het babyzwemmen. Tijdens de baby-, peuter- en kleuter zwemlessen kunnen ouders hun kind op speelse wijze kennis laten maken met de beginselen van het zwemmen. 

De lessen bieden een warme, veilige en gezellige omgeving voor ouder en kind en worden gegeven onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Voor meer informatie: klik hieronder door naar de website!

Zuiderbad

Hobbemastraat 26
1071 ZC Amsterdam
Prijs Baby-, peuter- en kleuterzwemmen: €8,60
Vrij zwemmen vanaf 3 jaar: €5,55
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen