• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Duiker DorisTerug naar het overzicht

Het Scheepvaartmuseum voor de allerkleinsten: Duiker Doris!
Ook voor de allerkleinsten is er een tentoonstelling in Het Scheepvaartmuseum: Duiker Doris.

In deze ruimte kunnen alle kinderen van 2 tot 6 jaar en hun gezelschap – van vriendjes en vriendinnetjes tot ouder, verzorger, tante, opa of oppas – op een speelse en laagdrempelige manier kennismaken met Het Scheepvaartmuseum, de liefde voor het water en de maritieme wereld.

Kom mee naar zee, help Duiker Doris om de vermiste lamp van de vuurtoren terug te brengen en beleef met haar de wonderlijke waterwereld tussen kwal en schip! Op een creatieve manier verken je samen werelden onder en op het water en volg je Duiker Doris op een zoektocht van zee naar land.

Een goede plek om in het museum te beginnen met je peuter of kleuter! En de wat oudere kinderen willen vast ook nog een kijkje nemen op het VOC-schip.

NB: Duiker Doris heeft ook een eigen prentenboek! Het boek Duiker Doris en het verdwenen vuurtorenlicht is verkrijgbaar in de museumwinkel. Leuk als aandenken aan je museumbezoek of als cadeautje.

Wil je meer informatie over Duiker Doris? Klik op de roze button!

Tip! Meld je aan voor de Kidsproof nieuwsbrief en mis nooit meer te gekke uitjes en tips!

Het Scheepvaartmuseum

Kattenburgerplein 1
1018 KK Amsterdam
Openingstijden vanaf oktober 2022 Prijs gratis bij entreebewijs Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen