Jumpsquare Amsterdam NoordTerug naar het overzicht

Kom jumpen, rennen en vliegen bij dit grote trampolinepark in Amsterdam Noord!
Is jouw kind ook zo slecht in stilzitten? Dan is Jumpsquare de plek! Jumpen is dé ideale activiteit voor iedereen die fun, sport en spanning wil combineren.

Voel je gewichtloos en vrij op de trampolines, ga het duel aan in de Dogeball arena of maak je eerste backflip. Ga los op ruim 400m² aaneengesloten trampolines, spring tegen de muren omhoog bij de Walk Wall of maak vette dunks bij de Slam Dunk. Sommige Jumpsquare locaties hebben zelfs interactieve en Virtual Reality Jump Games!

Mini Jump voor de allerkleinsten

Kan jouw kind niet wacht tot de zesjarige leeftijd en eíndelijk mag gaan Jumpen? Psst… dan heeft Jumpsquare iets leuks: Mini Jump! Tijdens de Mini Jump is de héééle Jump Arena speciaal gereserveerd voor alle kids van 2 t/m 5. Samen met ouders of begeleiders kunnen kinderen dan springen, rollen en vallen zonder dat de grote jumpers in de weg staan.

Toffe Attracties

Jumpsquare Amsterdam-Noord heeft allerlei waanzinnige attracties en interactieve trampoline spellen! Zo heeft het park een Virtual Reality Jump game, een Ninja Parcours, een Airtrack Arena en nog veel meer. Daag je vrienden uit voor een wedstrijd op de Battle Beam of test je behendigheid op de Slackline. Bij Jumpsquare is er voor iedereen iets te beleven!

Klik op de roze button voor meer informatie en boek gauw een jumpsessie voor een lekkere actieve dag!

Jumpsquare Amsterdam-Noord

Sportpark Kadoelen 4
1035 NB Amsterdam
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen