• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Kunstspeurtocht voor kidsTerug naar het overzicht

Ontdek de wereld van kunst! Gratis speurtocht & leen gratis je favoriete kunstwerk voor thuis!
Laat je kinderen spelenderwijs kennismaken met kunst terwijl ze op ontdekking gaan bij SBK Kunstuitleen & Galerie! De speurtocht is speciaal ontworpen om kinderen meer te leren over verschillende kunststijlen en kunstwerken. Als beloning ontvangen alle deelnemers aan het eind van de speurtocht een kleine verrassing!

En het beste van alles? Na het voltooien van de speurtocht mogen ze hun favoriete kunstwerk uitkiezen en dit drie maanden lang gratis lenen voor hun eigen kamer!

De "Kinderen kiezen Kunst-speurtocht" is niet alleen leuk en leerzaam, maar ook helemaal gratis! Perfect voor ouders die hun kinderen willen stimuleren om op jonge leeftijd op laagdrempelige wijze kunst te ontdekken.

Plan je creatieve uitje door een mail te sturen via de groene button en vermeld daarin de datum en tijd waarop je wilt langskomen en met hoeveel kinderen.

Meer info vind je via de roze websitebutton!

Wil jij weten welke musea kindvriendelijk zijn? Dat vind je op onze Eropuit-pagina!

SBK Kunstuitleen & Galerie

KNSM-laan 307-309
1019 LE Amsterdam
Openingstijden Dinsdag t/m zondag van 11.00 – 18.00 uur. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen