• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

STRAAT MuseumTerug naar het overzicht

Maak kennis met bijzondere kunst bij STRAAT: het museum voor street art en graffiti!
Van Keith Haring tot Banksy, street art heeft de afgelopen jaren regelmatig de krantenkoppen gehaald. De impact van street art op kunst, mode, design, reclame en populaire cultuur is groter dan ooit tevoren.

STRAAT is het museum voor street art and graffiti. Deze spannende kunstvorm wordt in bijzondere exposities gedeeld met het publiek. Je vindt hier zowel een aantal van de grootste internationale namen als aanstormend talent. STRAAT is een street art and graffiti museum voor iedereen, mogelijk gemaakt door een toegewijd team van liefhebbers.
Extra bijzonder: de kunstwerken worden allemaal live op locatie gemaakt. Dus het kan zomaar zijn dat je een artist aan het werk ziet als je komt!

Maak kennis met meer dan 160 werken van 150+ kunstenaars. De kunstwerken zijn in en speciaal voor het museum gemaakt, en de meeste van deze indrukwekkende visuele ervaringen zijn net zo groot als de muurschilderingen op straat! Ontdek de verhalen achter de werken, verhalen die op straat vaak verborgen blijven.

Kinderen kunnen het museum op interactieve wijze ontdekken met de kinderspeurtocht! Deze is verkrijgbaar bij de kassa.

Meer info over dit toffe museum vind je via de roze websitebutton!

Altijd op de hoogte blijven van nieuwe uitjes in Amsterdam? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

STRAAT Museum

NDSM Plein 1
1033 WC Amsterdam
Openingstijden Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

YIHAAA ZOMERVAKANTIE!

YIHAAA ZOMERVAKANTIE!

Of het nu mooi weer is of wat minder, er is méér dan genoeg te beleven in en om Amsterdam. We hebben een bomvolle uitagenda met activiteiten en gezinsuitjes. Kijk snel!

Check de leukste tips!