Backspace Escape Room feestTerug naar het overzicht

Durf jij het aan: kun je binnen 60 minuten ontsnappen uit één van de escape rooms? (9+)
Speel op je verjaardagsfeestje met je vrienden een van de drie spannende escape rooms bij Backspace Escape Rooms!
 
De Tijdmachine is een escape room speciaal gemaakt voor kinderen. De puzzels zijn uitdagend, maar zo gemaakt dat kinderen ze prima op kunnen lossen.

Vinden ze het toch wat lastig? Geen probleem! Een enthousiaste begeleiders gaat altijd met de kinderen mee De Tijdmachine in om te helpen.
 
Ook Mindcrime is zo aangepast dat het een ideale escape room voor kinderen is. De kamer is spannend, maar niet eng. Er zijn twee Mindcrime escape rooms. Zo kun je in twee groepen tegen elkaar spelen. Dit zorgt niet alleen voor competitie, maar is ook erg leuk. Want dan kun je achteraf puzzels en oplossingen vergelijken.

In de Oriënt Express stap je aan boord van deze oude trein en ga je op ontdekkingsreis. Deze kamer is leuk voor kindergroepen maar ook erg aan te raden voor gezinnen. 

Maak je feestje nu helemaal compleet met ons speciale kinderfeestjes arrangement.

Geniet na in de Burger King, onze partnerlocatie vlak naast ons pand. Jullie krijgen een eigen tafel waar jullie zelf meegebrachte taart kunnen eten en jullie cadeautjes uit kunnen pakken. Alle kinderen krijgen van ons ook een cadeautje voor nog meer puzzelplezier! Eten en drinken is los bij de Burger King te bellen.


Klik op de roze button voor meer informatie.

PS Ook leuk als familie uitje!

Backspace Escape Rooms

Transformatorweg 30a
1014AK Amsterdam
Openingstijden Zie website voor beschikbaarheid Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Geweldige vakantiekampen!

Geweldige vakantiekampen!

Vervelen is geen optie deze zomer! We hebben de tofste vakantiekampen voor in de zomervakantie voor je verzameld: Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de kampen