Clown op je verjaardagTerug naar het overzicht

Grieschka de Clown heeft een speciaal programma voor kinderverjaardagen! Komt hij ook bij jou?
In het eerste uur maakt Grieschka met ballonnen allerlei beesten, hoedjes, muziekinstrumenten en andere mooie creaties. Terwijl hij dat doet zit er een leuke act omheen. Jullie kunnen met allerlei dingen meehelpen, zodat die domme clown voor iedereen wat moois kan maken.

Het tweede gedeelte van het programma is wat vrijer van opzet. Dan wordt iedereen geschminkt en kun je kiezen wat je wil worden: een clown, een prinses, een vlinder, of wat dan ook.

Denk er wel om dat bij feestjes met meer dan 15 kinderen niet iedereen geschminkt kan worden. Dan past Grieschka de Clown de act wat aan met goochelen, acrobatiek en natuurlijk zijn fameuze ballonnen!

De voorstelling is geschikt voor alle leeftijden. De clown zal ongeveer 2 uur bezig zijn. Kijk voor meer informatie over Clown Grieschka en Circus Brevis op de website. Klik door via onderstaande button.

Circus Brevis

S. de Beauvoirstraat 11
1102 AR Amsterdam
Openingstijden In overleg. Prijs Op aanvraag. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente....

Lente....

Yihaa Lente! Lekker langer licht, knoppen aan de bomen, het wordt ietsje warmer en heb je al lammetjes gespot! Door de lockdown zijn de meeste activiteiten geannuleerd. Maar wat kan er nog wel?
Bekijk hier alle lente-tips

Naar de Uitagenda