Clown op je verjaardagTerug naar het overzicht

Clown Gringo heeft een speciaal programma voor kinderverjaardagen! Komt hij ook bij jou?
Clown Gringo heeft een speciaal verjaardagsprogramma voor kinderen tussen de 5 en de 9 jaar. Het duurt 1,5 tot 2 uur. Het verjaardagsprogramma bestaat uit twee delen: een centraal gedeelte met een goochelshow en een ambulant gedeelte met ballonfiguren.

In de goochelshow speelt Gringo het verhaal uit van het onzichtbare toverkraantje. Hoewel het onzichtbaar is, komt er toch steeds echt toverwater uit. Daarmee krijgt de clown, maar ook de kinderen toverkracht. Er is echter een probleem: de clown blijkt allergisch te zijn voor het toverwater. En dat leidt tot grappige situaties! 

Het tweede gedeelte is wat vrijer van opzet. Dan maakt Clown Gringo op een interactieve manier mooie balloncreaties voor de kinderen.

Het programma is prima geschikt voor optreden thuis in de huiskamer, maar kan aangepast met geluid ook in een zaaltje gedaan worden.

Kijk voor meer informatie over Clown Gringo, goochelaar Igor de Kort en Circus Brevis op de website. Klik door via de roze button.

Circus Brevis

S. de Beauvoirstraat 11
1102 AR Amsterdam
Openingstijden In overleg. Prijs Op aanvraag. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Kinderfeestjes

Leuke Kinderfeestjes

Had jij een jarig jobje of jetje afgelopen vakantie? Of er binnenkort een? September staat in het teken van kinderfeestjes. Heb jij binnenkort eentje te vieren? Check snel alle verjaardagsfeestjes in en om Amsterdam!

Naar de kinderfeestjes!