Lasergamen feestjeTerug naar het overzicht

Op zoek naar een stoer verjaardagsfeestje? Bij Fun2all kun je een lasergameset huren!
Huur een set lasergeweren (incl. targets, spelideeën en diploma’s) bij Fun2all en speel zolang je wilt op een door jou gekozen locatie. Met droog weer garantie! Je kunt al lasergamen met een groep van 8 personen. Met meer of minder personen is ook mogelijk.

Er is een set voor kinderen 5 tot 7 jaar en er zijn meerdere sets voor 7 jaar en ouder. Deze kunnen ook in combinatie met elkaar gebruikt worden.
 
De locatie die je uitzoekt heeft bij voorkeur bomen, bosjes of voorwerpen waarachter je kunt schuilen en er is genoeg ruimte om rond te rennen. Dat kan bijvoorbeeld een park of bos zijn, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld in een sporthal te lasergamen. De lasergameset is overdag goed te gebruiken, wanneer je het nog spannender wilt maken is het een aanrader om het spel in het schemer of donker te spelen. Het is daardoor ook een zeer geschikte activiteit voor bijv. een slaapfeestje.
 
Klik op de roze button voor meer informatie over het feestje. Op de website vind je ook handige speltips.

Fun2all

Zelf gekozen locatie
Amsterdam
Prijs Vanaf €50,- (huur van extra guns/lasergeweren is mogelijk) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lockdown

Lockdown

Voorlopig zitten we door corona nog in een lockdown. Gelukkig zijn er uitjes die WEL kunnen. Sommige online, sommige buiten. Kijk snel wat wel kan.

Naar de uitjes