Graffiti KunstenaarsTerug naar het overzicht

Zo cool! Een graffiti feestje! Tijdens je feestje een mooi kunstwerk maken met graffiti kunstenaars.
Alle kinderen hebben de dag van hun leven. Want wat doe je allemaal tijdens het feestje? Jullie leren van de graffiti kunstenaars in de graffiti workshop namelijk niet alleen echt graffiti spuiten, maar ook graffiti tekenen!  

De graffiti kunstenaars zijn gespecialiseerd in het geven van graffiti-schilder workshops. Zij hebben namelijk een gediplomeerde pedagogische achtergrond en hebben jaren lange ervaring in het geven van graffiti-workshops. Elk graffiti-verjaardagsfeest is een enorm succes!

In de graffiti workshop leren jullie ook over de achtergrond, de geschiedenis van de graffiti en hoe je graffiti moet tekenen. Ook leggen de kunstenaars uit waar je wel en niet graffiti mag spuiten en wanneer graffiti legaal of illegaal is.

Het verjaardagsfeestje duurt ongeveer 2 tot 3 uur. Aan de graffiti-worshop kunnen maximaal 12 kinderen tegelijk deelnemen. Klik door via onderstaande button om mooie foto's te bekijken en voor meer informatie!

Graffiti Kunstenaars


Amsterdam
Openingstijden Voor boekingen zie de site voor het contactformulier. Prijs Zie de site voor het aanvragen van een offerte. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs