Kunstenmakers partijtje!Terug naar het overzicht

Een echt Doe-Het-Zelfpartijtje voor echte kunstenmakers! Ook iets voor jou?
Met de doe-het-zelfbox haal je een feest in huis! Kies het thema en met gebruiksaanwijzingen gaan jullie meteen aan de slag. In de box is genoeg materiaal aanwezig voor ieder kind. Na afloop van het feestje heeft iedereen een prachtig kunstwerk!

De schilderkist (vanaf 5 jaar)
Met acrylverf maak je een klein schilderij op doek. In de kist zit onder andere doeken, verf, potten voor water, schorten en een tafelkleed.

De flipperkastkist (vanaf 9 jaar)
Op een stuk hout m.b.v. spijkers, elastiekjes maakt iedereen zijn eigen flipperspel. Inhoud van de kist: houten plankjes, spijkers, gereedschap, materiaal, schorten en tafelkleed.

De kosteloosmateriaalkist (vanaf 4 jaar)
Vind je het heerlijk om gewoon met van alles en nog wat te knutselen? Met deze kist kan dat! Wat dacht je van een robot, schatkistje of je eigen fantasie namaken? In de kist vind je lijm, scharen, dopjes, schroefjes, karton, en een handleiding met tips en ideeën.

Kijk op de site voor de andere thema's, het zijn er 7 in totaal! Kijk op de site om een kist aan te vragen. Eén kist is geschikt voor 6 kinderen. Wil je meer kinderen uitnodigen? Dan betaal je per kind extra €6.

Kunstenmakers Op Zolder

Corellistraat 1
1077 HA Amsterdam
Openingstijden Een dag van te voren krijg je de kist in huis Prijs Kist te huur vanaf €40 plus €75 borg Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lockdown

Lockdown

Voorlopig zitten we door corona nog in een lockdown. Gelukkig zijn er uitjes die WEL kunnen. Sommige online, sommige buiten. Kijk snel wat wel kan.

Naar de uitjes