Feest met Marc van CreijTerug naar het overzicht

Dansen, zingen, toneel spelen & natuurlijk een feestje bouwen doe je met Marc van Creij - Muziektheater.
Ben jij een feestbeest? En wil je van jouw verjaardag een écht feestje bouwen? Dat kan met Marc van Creij - Muziektheater! 

Marc van Creij – Muziektheater maakt van jouw verjaardag een onvergetelijke dag en is de ideale partner voor het houden van super leuke kinderfeesten waarbij plezier altijd voorop zal staan. Loop voor 1 dag als model over de catwalk, ontdek de wereld van drama en toneel, schitter op het doek met het Moviestar Kinderfeest, zing de sterren van de hemel met het Popstar Kinderfeest, houd een coole dansfeest met een Everybody Dance Now Kinderfeest of nodig al je vrienden en vriendinnen uit voor een Super Trouper Karaoke Disco Kinderfeest! Marc bouwt van jouw verjaardag een super feest in Amsterdam. Dit kan thuis of op een andere locatie. Zo leuk! 

Wil jij een gaaf kinderfeest houden voor jouw verjaardag? Klik dan nu op de roze button en bespreek met Marc de mogelijkheden! 

Marc van Creij - Muziektheater


Amsterdam
Openingstijden Neem contact op met Marc voor meer info over de locatie en/of data.  Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lockdown

Lockdown

Voorlopig zitten we door corona nog in een lockdown. Gelukkig zijn er uitjes die WEL kunnen. Sommige online, sommige buiten. Kijk snel wat wel kan.

Naar de uitjes