Spannend Kinderfeestje 7+Terug naar het overzicht

Tijdens jouw feestje een misdaad oplossen of een spannende missie volbrengen? Durf je het aan?
Tijdens jouw feestje ga jij een misdaad oplossen of een spannende missie volbrengen.
Jullie ontvangen een TOP SECRET missiedossier met hierin alle benodigde informatie zoals bewijs, foto's, video-opnames en afgeluisterde telefoongesprekken.

Ga je buiten op missie?
Dan volgen jullie verborgen aanwijzingen en kraak je codeberichten om de oplossing te ontdekken.

Ga je binnen een missie volbrengen?
Dan onderzoeken jullie het bewijs en controleren jullie verdachten om de dader te ontmaskeren. Wie spreekt de waarheid en wie heeft een alibi? Tijdens de missie hebben jullie live contact met een geheim agent om gevonden codeberichten door te geven en belangrijke informatie uit te wisselen.

Vanaf 9 jaar wordt de missie nog spannender door ontvangst van anonieme sms berichten. Er zijn missies voor kinderen van 7 t/m 10 jaar en 10 t/m 13 jaar.

Het kinderfeestje kan thuis of op een door jou gekozen locatie plaatsvinden. Dit kan zelfs in elke woonplaats in Nederland en België.

Durf jij het aan? Klik snel op de roze button om te zien hoe jij kunt opvallen met dit super spannende en stoere verjaardagsfeestje.

Spyctive Misdaadspellen


Amsterdam
Openingstijden zie agenda op de website
Prijs vanaf € 99,50 t/m 15 deelnemers (inclusief benodigde materialen en begeleiding op afstand) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hiep Hiep Hoeraaaaa....

Hiep Hiep Hoeraaaaa....

Ben je in de zomervakantie jarig geweest of binnenkort jarig of je verjaardagsfeestje vanwege corona nog niet gevierd? Dan ga je vast je Kinderfeestje binnen vieren! Bekijk snel onze bijna 300 kinderfeestjes....zit er vast een voor je tussen

Fijne verjaardag!

Naar de feestjes