Feestje op het waterTerug naar het overzicht

Vlotten bouwen, zeilen, kanoën: vier je kinderfeestje op het water bij Watersportcentrum Sloterplas!
Watersportcentrum Sloterplas is nog geen half uur van het centrum gelegen en toch midden in het groen aan de Sloterplas.

Voor je feestje kies je uit één van de volgende activiteiten: vlotten bouwen, optimistzeilen, kanoën (allen vanaf 8 jaar).

Voor je feestje heb je minimaal 10 mensen nodig die allen zwemdiploma A hebben. Wanneer jullie op het water zijn, hebben jullie wel een zwemvest om. Het feestje duurt minimaal 2 uur en is onder begeleiding van een instructeur. 

Het is mogelijk om frietjes te eten na afloop. Dit zit niet in de prijs inbegrepen en moet van te voren aangegeven worden. Voor meer informatie over activiteiten en om te reserveren, klik op de roze button.

Watersportcentrum Sloterplas

Christoffel Plantijngracht 4
1065 DA Amsterdam
Openingstijden woensdag, zaterdag en zondag Prijs €10 tot €15 (afhankelijk van feestje) per deelnemer, minimaal 10 personen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er op uit in mei!

Er op uit in mei!

Mei vinden we altijd zo'n fijne maand. Met vaak mooier weer en vrij dagen, zoals Hemelvaart. Dus lekker naar buiten en eropuit! Check snel onze uitagenda met alle uitjes in mei.......

Naar de tips!