A’DAM VR Game Park &LookoutTerug naar het overzicht

Speel de tofste VR Games met je vriendjes en vriendinnetjes in het A'DAM VR Game & Race Park!
Ben je nog op zoek naar een origineel, avontuurlijk en best wel spannend kinderpartijtje? Vier je verjaardag dan bij A’DAM VR Game & Race Park in de kelder van de A’DAM Toren.
Dit is met 1.200 m2 nu de grootste VR Game locatie in Europa!

Er is een speciaal pakket samengesteld met de populairste VR games voor kids vanaf 8 jaar en inclusief een drankje en lekkere snack.

Het feest start in A’DAM VR Game Park met de 3 populaire VR games: Triotech Storm, Racing (Project Cars II) & Play VR. Als klap op de vuurpijl speelt iedereen (samen) het free-roaming spel Ghost Patrol: een avontuurlijk griezelspel speciaal voor kinderen. In dit spel stap je met je vrienden in een doolhof en jaag je samen op spoken, op zoek naar de Ghost King. Dit spel duurt ongeveer 20 minuten en is een free-roaming spel: dankzij full-body tracking worden je fysieke bewegingen gedetecteerd in de virtuele wereld. Je kunt dan vrij rondlopen in de ruimte en je medespelers zien en horen, cool!

TIP! Je kunt een feestje combineren met een pitstop bij het observatiedek A’DAM LOOKOUT. Hier geniet je van een te gek uitzicht over Amsterdam!

Wil je ook een feestelijk taart-moment? Dat is geen enkel probleem. Je kunt gewoon je eigen taart, bordjes en bestek meenemen.

VR Kids Party Pack
€29,50 per persoon / 75 minuten tijdsduur

Durf jij het aan? Klik op de roze button voor meer informatie!

Tip: dit is ook een leuk uitje voor de hele familie!

ADAM VR Game Park & ADAM Lookout

Overhoeksplein 15
1031 KS Amsterdam
Openingstijden zie website Prijs €29,50 per persoon Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen