Fun Forest FeestjeTerug naar het overzicht

Vier je kinderfeestje in de bomen, kom klimmen bij Fun Forest Amsterdam!
Zoek jij een origineel en actief kinderfeestje? Vier je feestje dan bij klimbos Fun Forest! Voor de wat kleinere kinderen is er het speciale Klimbos Mini kinderfeestje. Zijn de kids al wat groter? Kies dan voor het Klimbos kinderfeest, waarbij je in hogere parcoursen mag klimmen.

Klimbos Mini Feestje (min. 1.10 m) (adviesleeftijd: 6+)
Klim 2 uur lang met je vriendjes in de easy parcoursen van Fun Forest Amsterdam. Vind je het nog een beetje spannend? Ouders kunnen hier goed meeklimmen. Verzamel al klimmend de bananen en ga daarna samen op zoek naar de schat!
 
Klimbos Kinderfeest (min. 1.30 m) (adviesleeftijd: 8+)
Met dit feestje mag je maar liefst 3 uur klimmen! Zoek samen met je vriendjes al klimmend en slingerend naar bananen die in de reguliere parcours verstopt zijn. 

Wil je het feestje beginnen of afsluiten met wat lekkers? Kies dan voor het Horeca arrangement. Er is van alles en nog wat bij te boeken, zoals een heerlijke tosti, appeltaart of pizza en onbeperkt limonade voor alle kinderen.

Klik op de roze button voor meer informatie!

Kom je met jouw gezin klimmen bij Fun Forest Amsterdam? Dan kun je bij BOSS Kitchen terecht voor lekker eten en drinken!

Fun Forest

Bosbaanweg 3
1182 DA Amsterdam
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen