Funparty Gold EditionTerug naar het overzicht

Indoor of outdoor klimmen, klauteren, springen, voetballen en schatzoeken. Het kan allemaal bij Funmania!
Heb je een stoer en actief kind? Eentje die graag de grenzen op zoekt? Maar hou je als ouder ze liever allemaal in de gaten? Kies dan voor een Funparty Gold Edition bij Funpark Funmania. Hartstikke nieuw, prachtig gemaakt met veel hout én overzichtelijk.

Het maakt niet meer uit of je van voetballen houdt, van turnen of het gewoon heerlijk vindt om lekker te klimmen, klauteren en ziplinen, bij Funmania Aalsmeer kan het allemaal.

Door het grote en uitdagende aanbod aan activiteiten onder 1 dak is het de ideale locatie voor een onvergetelijk kinderfeestje! Hier verleg je samen met je vriendjes je grenzen en overwin je je angsten. Bij een Funparty Gold Edition zit onder andere onbeperkt ranja, frietjes met snack, Slush Puppy en -nieuw- het enige echte Funmania Bandje inbegrepen!

Er zijn activiteiten aan voor alle leeftijden, dus voor alle groepen is er genoeg plezier en avontuur te beleven! Vind je het spannend? Geen probleem! Er staan genoeg instructeurs voor je klaar in het park en die je zullen helpen bij elke uitdaging die je te wachten staat!

Extra pluspunt: volop gratis parkeergelegenehid voor de deur!

Klik op de roze button voor meer informatie en het reserveren van een kinderpartijtje.

Funmania Aalsmeer

Beethovenlaan 114
1431WZ Aalsmeer
Openingstijden check de site Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er op uit in juni

Er op uit in juni

Juni vinden we altijd zo'n fijne maand. Met vaak mooier weer, vrolijke kinderen en de vakantie in zicht. Dus lekker naar buiten en eropuit! Check snel onze uitagenda met alle uitjes in juni.......

Naar de tips!