Verjaardag in Joods MuseumTerug naar het overzicht

Ben je bijna jarig? Verras je vriendjes en vriendinnetjes met een feestje in het Joods Museum junior!
Vier je verjaardag in het Joods Museum junior (voorheen Kindermuseum van het Joods Historisch Museum). Het drie verdiepingen tellende huis van de familie Hollander is de perfecte plek voor een kinderfeestje.

In het speels ingerichte huis is van alles te doen: van muziek maken in de muziekkamer tot een feestchalle bakken in de keuken. Natuurlijk is er een cadeautje voor de jarige en voor iedereen taart en limonade.
Je kunt kiezen uit twee feestjes: Feestbeker of Mazzelbingo.

Feestbeker
Vind je het leuk om creatief bezig te zijn? In het Fiep Westendorp Atelier beschilder je je eigen glazen feestbeker! In de muziekkamer zing en dirigeer je een feestlied en in de keuken bak je je eigen feestchalle.

Mazzelbingo
Hou je meer van spelletjes? Dan is het Mazzelbingo-partijtje iets voor jou. Via de mazzelbingo speurtocht ontdek je samen het museum en speel je Mazzelbingo in het Fiep Westendorp Atelier.

Je mag 9 vriendjes en/of vriendinnetjes uitnodigen en 2 volwassen mogen mee. Het feestje duur 2 uur.

Kijk op de site voor meer informatie over het museum en foto's!

Joods Museum junior

Nieuwe Amstelstraat 1
1011 PL Amsterdam
Openingstijden Dagelijks 11.00 - 17.00 uur. Prijs € 150,00 incl. entree kinderen en twee volwassenen, begeleiding vanuit het museum, cadeautje voor de jarige en (koosjere) taart, limonade, challebroodje voor elk kind en koffie of thee voor de begeleiders. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Maart roert zijn staart....

Maart roert zijn staart....

Jakkes wat een prutweer! Ondanks dat de krokusjes in bloei staan lonkt het niet echt om lekker naar buiten te gaan.
Gelukkig staat onze Uitagenda vol met allemaal fijne binnenuitjes. En als het weer het toelaat...met buiten activiteiten. Bekijk ze snel!

Naar de uitagenda