Monkey Town DiemenTerug naar het overzicht

Bijna jarig? Vier je kinderfeestje bij dit speelparadijs en ga klimmen, klauteren, springen en lasergamen
Voor een fantastisch en afwisselend kinderfeestje ga je naar Monkey Town Diemen! In dit indoor speelparadijs kan je voor één dag als een aapje klimmen, klauteren en door tunnels kruipen. Er zijn glijbanen, een ballenbak en kan je spelen met de superlego! Voor de allerkleinsten is er een overzichtelijke peuterhoek. Ook kan je gratis lasergamen!
 
Een kinderfeestje kan al vanaf €11,-  per kind, er zijn verschillende arrangementen mogelijk. Zo kan je kiezen uit: Monkey Party, Monkey Party L en Monkey Party XL.

Als je het extra speciaal wil maken, kan je je feestje vieren in de Themakamers! Er zijn maar liefst 4 verschillende Themakamers: Disco-kamer, Ice Princess kamer, Jungle-kamer en de Super Hero kamer. Welke lijkt jou het leukst?

Je kan je verjaardagsfeestje ook combineren met een bezoek aan Jump XL! Met dit arrangement kan je zowel spelen in Monkey Town, als springen in Jump XL.

Kijk snel op de site via de roze button voor de mogelijkheden!

Tip: Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date.

Monkey Town

Sniep 26
1112 AH Diemen
Openingstijden Maandag t/m vrijdag  9:00-18:00 uur
Zaterdag en zondag 10:00-18:00 uur
Prijs Prijzen per kind:
Monkey Party - €11
Monkey Party L - €12,50
Monkey Party XL - €14,40
Themakamers - €16,50
Monkey Jump Party - €19,50
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hiep Hiep Hoeraaaaa....

Hiep Hiep Hoeraaaaa....

Ben je in de zomervakantie jarig geweest of binnenkort jarig of je verjaardagsfeestje vanwege corona nog niet gevierd? Dan ga je vast je Kinderfeestje binnen vieren! Bekijk snel onze bijna 300 kinderfeestjes....zit er vast een voor je tussen

Fijne verjaardag!

Naar de feestjes