Graffiti workshopTerug naar het overzicht

Word een echte graffiti-artiest met je kinderfeestje bij museum STRAAT!
STRAAT is het museum voor street art and graffiti. Je vindt hier zowel een aantal van de grootste internationale namen als aanstormend talent.

Tijdens een kinderfeestje bij STRAAT kunnen kinderen ook zelf aan de slag met graffiti. Een ideale manier om kids kennis te laten maken met spuitbuskunst! Deze workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar oud en vinden plaats in de buitenlucht. Bij slecht weer is er ook de optie tot overdekt spuiten. 

De workshops beginnen met een korte rondleiding over de NDSM-werf en een stukje educatie ter inspiratie. Vervolgens gaan de kids aan de slag met het maken van een schets met potlood op papier. Als de schets op papier staat, kunnen ze aan de slag met het realiseren van een eigen werk met spuitbus. Aan het einde van de workshop mogen de kinderen hun canvas mee naar huis te nemen, een mooi aandenken aan een bijzondere dag!

Kinderen kunnen het musuem op interactieve wijze ontdekken met de kinderspeurtocht! Deze is gratis verkrijgbaar bij de kassa.
Er is een gezellig café met taart, poffertjes en andere lekkernijen en vanuit het STRAAT Cafédeck heb je een prachtig uitzicht over het museum.

Alle workshops hebben een kleine pauze, waarin de ervaren workshopdocent een finishing touch aan de werken kan geven en de kids kadootjes kunnen uitpakken en/of iets kunnen eten en drinken. Het is mogelijk om zowel via het STRAAT Café catering te regelen als zelf wat mee te nemen. 


Meer info over dit toffe kinderfeestje vind je via de roze websitebutton!

Altijd op de hoogte blijven van nieuwe uitjes in Amsterdam? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

STRAAT Museum

NDSM Plein 1
1033 WC Amsterdam
Openingstijden Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Kinderfeestjes

Leuke Kinderfeestjes

Had jij een jarig jobje of jetje afgelopen vakantie? Of er binnenkort een? September staat in het teken van kinderfeestjes. Heb jij binnenkort eentje te vieren? Check snel alle verjaardagsfeestjes in en om Amsterdam!

Naar de kinderfeestjes!