Je feestje in het theaterTerug naar het overzicht

In Theater De Krakeling is het altijd feest. Helemaal als jij je kinderfeestje hier viert!
Theater De Krakeling brengt het totale scala aan jeugdtheater. De meeste voorstellingen worden gespeeld door professionele theatermakers, maar er zijn er ook met een cast van jonge amateurs. Ze bieden voorstellingen voor zowel peuters als voor bijna-volwassenen.

Met het De Krakeling feestkaartje krijg jij als jarige behalve een fijne voorstelling ook een ware VIP-behandeling: in de zaal zijn speciale plaatsen voor het hele partijtje gereserveerd. Jij, je vriendjes en vriendinnetjes krijgen de beste plaatsen en na de voorstelling staat er in de foyer een feestelijke versierde tafel klaar, waar je de meegebrachte cadeautjes uitpakt en een lekker drankje drinkt.

Let op: het is belangrijk om van tevoren te reserveren en even te bellen over een geschikte verjaardagsvoorstelling, want niet alle producties lenen zich voor een kinderfeestje. 

Het is ook handig om te weten dat de minimumleeftijd voor een voorstelling ook echt de minimumleeftijd is. Jongere kinderen worden niet toegelaten. 

Theater De Krakeling is verhuisd naar Cultuurpark Westergas: Het nieuwe adres is Pazzanistraat 15, op het Westergasterrein.

Voor meer informatie en reserveringen neem je contact op met de kassa

Theater De Krakeling

Pazzanistraat 15 ( Westergasterrein)
1014 DB Amsterdam
Openingstijden Voorstellingen afhankelijk van dagen en tijdstip.
Aanvangstijden voorstelling van 13.30 uur tot 20.00 uur.

Kassa geopend op maandag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur.
Bij avondvoorstellingen 12.00 tot 21.30 uur.
Telefoon: 020 - 6245123

De kassa van de Krakeling is gesloten van 15 juli tot en met 22 augustus.
Prijs Prijzen verschillen per voorstelling, toegangskaart kind t/m 17 jaar, per kind zijn er 2 begeleiderkaartjes te kopen i.p.v. een volwassenekaart. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lockdown

Lockdown

Voorlopig zitten we door corona nog in een lockdown. Gelukkig zijn er uitjes die WEL kunnen. Sommige online, sommige buiten. Kijk snel wat wel kan.

Naar de uitjes