• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Kinderyogakamp (6-12 jaar)Terug naar het overzicht

Yes het is zomervakantie! Ga mee op zomeryogakamp met de Kinderyogatuin!
Op zoek naar een leuk kamp? In de zomervakantie organiseert de Kinderyogatuin het Yogakamp. Met 3 dagen buiten en binnen yoga, mindfulness, zelf plukken & proeven uit de moestuin, plonsen, creativiteit, muziek, massage, natuur en na inspanning ontspannen in de hangmat. Hét kamp voor een boost in zelfvertrouwen, positiviteit, flexibiliteit, kracht en plezier (fysiek en mentaal!).

Er zijn drie yogakampen van drie dagen. Het eerste kamp is van 23 t/m 25 juli. Het tweede kamp is van 30 juli t/ 1 augustus en het derde kamp is van 26 t/m 28 augustus.


Klik op de roze button voor meer informatie.

Ps Geen tijd voor een kamp deze zomer, maar wel interesse ontwikkeling? Kijk eens naar de jaartraining Eigen Wijsheid van de Kinderyogatuin. Een cursus voor kindern 8-12 jaar om hun eigen wijsheid te ontdekken en gereedschap te krijgen om met kleine en grote hobbels om te gaan. 

Aemstelschooltuin

Kalfjeslaan 30
1083 AA Amsterdam
Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen