Sportkampen & SportdagenTerug naar het overzicht

Voor sportieve kidz organiseert Sport4Kidz verschillende kampen of sportdagen in de vakanties
Sport4kidz organiseert in de vakanties verschillende sportdagen of sportieve vakantiekampen in de voorjaars-, mei-, zomer-, herfst- en kerstvakantie op verschillende locaties in Amsterdam-Oost.

Sportdagen in de voorjaarsvakantie (22 t/m 26 feb)
Tijdens de sportdagen organiseert Sport4Kidz elke dag een sportdag met een ander thema. Alle activiteiten zullen plaatsvinden op het Sciencepark bij Sportcentrum Universum, in het Flevopark of op Outdoor & Watersport Jeugdland of op het tennispark van USC Tennis. Je kunt je aanmelden voor 1 of meerdere dagen.

Meivakantie Zeilfunkamp
Dit kamp bestaat uit lekker het water op in een bootje en het zeilen onder de knie krijgen in combinatie met outdoor- en watersporten zoals SUPpen, vlotbouwen, boogschieten, GPS tracken en survivallen. In de meivakantie kun je in beide weken dit 3-daagse kamp doen!

Zomervakantie Outdoor & Watersportkamp Jeugdland

Vlotbouwen, Kayakken, Suppen, Windsurfen, Boogschieten en Zeilen staan op het programma. Dit alles gecombineerd met veel water fun! Locatie van het kamp is watersportcentrum bij Jeugdland.

Adventurekamp in de herfstvakantie
Tijdens deze week staan er allemaal verschillende adventure en survival activiteiten zoals Gps speurtochten, hindernisparcours, vuur maken, vlot bouwen en varen op het programma. Dit programma wordt aangevuld met andere sport en spel activiteiten zowel  binnen, buiten als op het water zoals: kajakken, suppen, zeilen, bubbelballen, apenkooien en nog veel meer. Dit kamp vindt plaats op Jeugdland.

Sportdagen in de kerstvakantie
Zowel in de eerste als in de tweede week van de kerstvakantie organiseert Sport4Kidz sportdagen met een actief binnen en buitenprogramma. Apenkooien, bubbelbal, balsporten, vuurmaken, GPS tochten en meer. Je kunt je zowel aanmelden voor 1 of meerdere dagen.

De kampen en sportdagen zijn voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Alle activiteiten worden begeleidt door enthousiaste instructeurs. Tussen de activiteiten door, ontvang je water, ranja en een tussendoortje zoals fruit of een energiekoekje. Neem zelf je lunch mee! Je kunt je aanmelden voor 1 of meerdere dagen!

Klik op de roze button om  naar de website te gaan van Sport4kidz voor meer informatie over aanmelden!

Sport4Kidz

Valentijnkade 131
1095 KH Amsterdam
Openingstijden diverse vakanties van 9 - 16 uur Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lockdown

Lockdown

Voorlopig zitten we door corona nog in een lockdown. Gelukkig zijn er uitjes die WEL kunnen. Sommige online, sommige buiten. Kijk snel wat wel kan.

Naar de uitjes