Vakantiekamp Monkey MovesTerug naar het overzicht

Geef je apekop een paar leuke dagen vol FUN tijdens een Monkey Moves multisport kamp!
Wil je dat je apekop echt van de vakantie kan genieten? Goed nieuws! Iedere vakantie organiseert Monkey Moves een multisport kamp! Het kamp richt zich op kinderen van 4 t/m 9 jaar oud. 

Een kamp bij Monkey Moves betekent een hoge FUN-factor, persoonlijke aandacht, professionele begeleiding, goed onderbouwd programma en voldoende tijd en rust voor wie dat nodig heeft. Op het kamp gaat je Apie meerdere sporten doen en bij goed weer een waterfeest. Elke dag wordt gestart met een gezamenlijke warming-up dans en de dag wordt afgesloten met een cooling-down dansje!

Het multisport kamp vindt plaats in elke vakantie: herfst-, kerst-, voorjaar-, mei- en zomervakantie. De dagen zijn van 9:00 tot 17:00 uur en er is mogelijkheid om je Apie eerder te brengen of later op te halen. Je kunt kiezen voor 1 dag, maar je kan ook alle dagen komen. Je krijgt in ieder geval een gratis Monkey Moves kamp shirt!

Klik voor de actuele data en voor meer informatie op de roze button.

Tip: hiep, hiep, hoera! Kijk voor stoere kinderfeestjes op de Kinderfeestjes pagina!

Monkey Moves Amsterdam

Startbaan 9 (Mixed Hockey Club)
1185 XP Amstelveen
Openingstijden Van 9:00 tot 17:00 uur
Zie website voor actuele data
Prijs 1 dag: €75,-
2 dagen: €150,-
3 dagen: €200,-
4 dagen: €240,-
5 dagen: €275,-
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lockdown

Lockdown

Voorlopig zitten we door corona nog in een lockdown. Gelukkig zijn er uitjes die WEL kunnen. Sommige online, sommige buiten. Kijk snel wat wel kan.

Naar de uitjes