Sportkampen & SportdagenTerug naar het overzicht

Voor sportieve kidz organiseert Sport4Kidz verschillende kampen of sportdagen in de vakanties
Sport4kidz organiseert sportdagen of sportieve vakantiekampen in de voorjaars-, mei-, zomer-, herfst- en kerstvakantie op verschillende locaties in Amsterdam-Oost.

Zomervakantiekamp Outdoor & Watersportkamp Jeugdland

Vlotbouwen, Kayakken, Suppen, Windsurfen, Boogschieten en Zeilen staan op het programma. Dit alles gecombineerd met veel water fun! Locatie van het kamp is watersportcentrum bij Jeugdland.

Zomervakantiekamp Zeilfunkamp (per week te boeken)
Dit kamp bestaat uit lekker het water op in een bootje en het zeilen onder de knie krijgen in combinatie met outdoor- en watersporten zoals SUPpen, vlotbouwen, boogschieten, GPS tracken en survivallen.

Adventurekamp in de herfstvakantie
Verschillende adventure en survival activiteiten zoals Gps speurtochten, hindernisparcours, vuur maken, vlot bouwen en varen staan op het programma. Dit wordt aangevuld met andere sport en spel activiteiten zowel  binnen, buiten als op het water zoals: kajakken, suppen, zeilen, bubbelballen, apenkooien en nog veel meer.

Sportdagen in de kerstvakantie
Zowel in de eerste als in de tweede week van de kerstvakantie organiseert Sport4Kidz sportdagen met een actief binnen en buitenprogramma. Apenkooien, bubbelbal, balsporten, vuurmaken, GPS tochten en meer.

Sportdagen in de voorjaarsvakantie
Elke dag een sportdag met een ander thema. Alle activiteiten zullen plaatsvinden op het Sciencepark bij Sportcentrum Universum, in het Flevopark of op Outdoor & Watersport Jeugdland of op het tennispark van USC Tennis.

Meivakantie Zeilfunkamp (per week te boeken)

Meivakantie Outdoor sportkamp


De kampen en sportdagen zijn voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Alle activiteiten worden begeleidt door enthousiaste instructeurs. Tussen de activiteiten door, ontvang je water, ranja en een tussendoortje zoals fruit of een energiekoekje. Neem zelf je lunch mee! Meld je aan voor 1 of meerdere dagen!

Klik op de roze button om  naar de website te gaan van Sport4kidz voor meer informatie over aanmelden!

Sport4Kidz

Valentijnkade 131
1095 KH Amsterdam
Openingstijden diverse vakanties van 9 - 16 uur Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hiep Hiep Hoeraaaaa....

Hiep Hiep Hoeraaaaa....

Ben je in de zomervakantie jarig geweest of binnenkort jarig of je verjaardagsfeestje nog niet gevierd? Dan ga je vast je Kinderpartijtje binnenkort vieren! Bekijk snel onze bijna 250 kinderfeestjes....zit er vast een voor je tussen!

Naar de feestjes