Sportkampen & SportdagenTerug naar het overzicht

Voor sportieve kidz organiseert Sport4Kidz verschillende kampen of sportdagen in de vakanties
Sport4kidz organiseert sportdagen of sportieve vakantiekampen in de voorjaars-, mei-, zomer-, herfst- en kerstvakantie op verschillende locaties in Amsterdam-Oost.

Gemixte Sportdagen in de kerstvakantie
Zowel in de eerste als in de tweede week van de kerstvakantie organiseert Sport4Kidz sportdagen met een actief binnen en buitenprogramma. Apenkooien, bubbelbal, vuurmaken, GPS tochten en meer.

Sportdagen in de voorjaarsvakantie
Elke dag een sportdag met een ander thema. Alle activiteiten zullen plaatsvinden op het Sciencepark bij Sportcentrum Universum, in het Flevopark of op Outdoor & Watersport Jeugdland of op het tennispark van USC Tennis.

Meivakantie Zeilfunkamp & Meivakantie Outdoor sportkamp

Zomervakantiekamp Outdoor & Watersportkamp Jeugdland

Vlotbouwen, Kayakken, Suppen, Windsurfen, Boogschieten en Zeilen staan op het programma. Dit alles gecombineerd met veel water fun! Locatie van het kamp is watersportcentrum bij Jeugdland.

Zomervakantiekamp Zeilfunkamp (per week te boeken)
Dit kamp bestaat uit lekker het water op in een bootje en het zeilen onder de knie krijgen in combinatie met outdoor- en watersporten zoals SUPpen, vlotbouwen, boogschieten, GPS tracken en survivallen.

Adventurekamp in de herfstvakantie
Verschillende adventure en survival activiteiten zoals Gps speurtochten, hindernisparcours, vuur maken, koken in de natuur, vlot bouwen, boogschieten en varen staan op het programma.


De kampen en sportdagen zijn voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Alle activiteiten worden begeleidt door enthousiaste instructeurs. Tussen de activiteiten door, ontvang je water, ranja en een tussendoortje zoals fruit of een energiekoekje. Neem zelf je lunch mee! Meld je aan voor 1 of meerdere dagen!

Klik op de roze button om  naar de website te gaan van Sport4kidz voor meer informatie over aanmelden!

Sport4Kidz

Valentijnkade 131
1095 KH Amsterdam
Openingstijden diverse vakanties van 9 - 16 uur Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hallo 2022

Hallo 2022

Nu alle feestdagen voorbij zijn en we nog steeds in lockdown zitten en het kerstvakantie is, blijven we voorlopig nog even thuis. Gelukkig zijn er online heel veel leuke tips om te doen en kunnen we ook naar hartelust wandelen.
Kijk snel wat wel kan!

Naar de tips