Sportkampen & SportdagenTerug naar het overzicht

Voor sportieve kidz organiseert Sport4kidz verschillende kampen of sportdagen in de vakanties

Sport4kidz organiseert sportdagen of sportieve vakantiekampen in de voorjaars-, mei-, zomer-, herfst- en kerstvakantie op verschillende locaties in Amsterdam-Oost.

Zomervakantiekamp Outdoor & Watersportkamp Jeugdland

Vlotbouwen, Kayakken, Suppen, Windsurfen, Boogschieten en Zeilen staan op het programma. Dit alles gecombineerd met veel water fun! Locatie van het kamp is watersportcentrum bij Jeugdland.

Zomervakantiekamp Zeilfunkamp
Dit kamp bestaat uit lekker het water op in een bootje en het zeilen onder de knie krijgen in combinatie met outdoor- en watersporten zoals SUPpen, vlotbouwen, boogschieten, GPS tracken en survivallen.

Adventurekamp in de herfstvakantie
Verschillende adventure en survival activiteiten zoals Gps speurtochten, hindernisparcours, vuur maken, koken in de natuur, vlot bouwen, boogschieten en varen staan op het programma.

Gemixte Sportdagen in de kerstvakantie
Zowel in de eerste als in de tweede week van de kerstvakantie organiseert Sport4Kidz sportdagen met een actief binnen en buitenprogramma. Apenkooien, bubbelbal, vuurmaken, GPS tochten en meer.

Sportdagen in de voorjaarsvakantie
Tijdens deze week staat sport & spel centraal en zul je allemaal verschillende outdoor- en multisporten gaan uitproberen. 

Meivakantie Outdoor Sportkamp
Elke dag een sportdag met een ander thema. Als jij van (buiten)sporten houdt, ga jij je absoluut vermaken deze week. 

Meivakantie Zeilfunkamp Jeugdland 
Elke dag wordt besteed aan het leren zeilen in een optimist. Daarnaast ga je andere outdoor- en watersporten beoefenen. Denk aan vuurmaken, waterfilteren, vlotbouwen, koken in de natuur, kanoën, boogschieten, GPS tracken en survivallen!

De kampen en sportdagen zijn voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Alle activiteiten worden begeleidt door enthousiaste instructeurs. Tussen de activiteiten door, ontvang je water, ranja en een tussendoortje zoals fruit of een energiekoekje. Neem zelf je lunch mee! Meld je aan voor 1 of meerdere dagen!

Klik op de roze button om  naar de website te gaan van Sport4kidz voor meer informatie over aanmelden!

Sport4Kidz

Valentijnkade 131
1095 KH Amsterdam
Openingstijden diverse vakanties van 9 - 16 uur Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

YIHAAA ZOMERVAKANTIE!

YIHAAA ZOMERVAKANTIE!

Of het nu mooi weer is of wat minder, er is méér dan genoeg te beleven in en om Amsterdam. We hebben een bomvolle uitagenda met activiteiten en gezinsuitjes. Kijk snel wat er te doen is in Amsterdam, vervelen is geen optie!

Check de leukste tip!