• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Multi-SportkampTerug naar het overzicht

Multi-sportkamp in Amstelveen: Een leuk en sportief kamp voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.
Dit jaar staan de Sportivun Multi-sportkampen geheel in het teken van de Olympische Spelen en het EK-voetbal. Ze nemen je mee in de wereld van sportieve prestaties, teamgeest en plezier. Dit doen ze vanuit de inspiratie van deze grote evenementen.

Of het nu gaat om basketbal, voetbal, atletiek of hockey, Sportivun zorgt ervoor dat kinderen hun vaardigheden verder ontwikkelen in hun favoriete sport of nieuwe sporten ontdekken. Stel je voor dat je de basketbalvaardigheden van LeBron James leert, de vastberadenheid van Cristiano Ronaldo, het uithoudingsvermogen van Femke Bol of het scorend vermogen van Laura Nunnik. Bij Sportivun laten ze kinderen de passie en het plezier van sport beleven, terwijl ze hun eigen talenten ontdekken en ontwikkelen.

Dit jaar heeft Sportivun nóg iets leuks! Download de stempelkaart, spaar 5 stempels door o.a. mee te doen met een quiz en het kleuren van een kleurplaat én maak kans op geweldige prijzen.

Kom 3 dagen lang - van 09.00 tot 17.00 uur – sporten en plezier beleven tijdens het Multi-sportkamp!  

Ben jij erbij? Boek snel je kamp via de button!


Tip: Op zoek naar andere leuke uitjes en activiteiten? Neem eens een kijkje in de Uitagenda.

De Meent Amstelveen (Sportivun)

Orion 3
1188 AM Amstelveen
Openingstijden 31 juli t/m 2 augustus, 26 t/m 28 augustus, 28 t/m 30 oktober Prijs 3 dagen in de zomervakantie €195,- inclusief 2x lunch, een Sportivun bidon én t-shirt Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen