Het is er weer voor! 9 binnenspeeltuinen op een rij!

17 november 2018
Het is er echt weer voor! Daarom hebben wij een aantal binnenspeeltuinen voor je op een rijtje gezet. Binnenspeeltuinen in Apeldoorn en de Veluwe en als je naar beneden scrollt ook binnenspeeltuinen in Deventer en omgeving! Klik op de groene kopjes voor de adressen en openingstijden!
De Houtzagerij in Otterlo
In een compleet nieuwe, veilige en moderne omgeving kunnen kinderen naar hartelust spelen, klimmen, rennen eten en drinken. En dat laatste is bij De Houtzagerij in Otterlo ook een echt feestje voor de begeleiders!

Binnenspeeltuin De Tol
Klauteren, klimmen, glijden én voetballen. Bij Binnenspeeltuin De Tol is een mega-grote glijbaan, een elastieken klimtoren, trampolines en een panna-voetbalveld. Voor de kleintjes is een ballenbak, een softplay-gedeelte en een giijbaantje

Heggies Speelschuur Emst
Vermaak je op een regenachtige dag in de binnenspeeltuin Heggies Speelschuur. Glijden op de glijbaan, rodelen van de rodelbaan en zwemmen in de ballenbak. Wordt het toch nog mooi weer, dan zijn er buiten ook nog veel leuke dingen te doen!

De Wilde Bras in Garderen
Familierestaurant De Wilde Bras in Garderen heeft een hele bijzondere binnenspeeltuin. De zolder van het restaurant is omgebouwd tot speelzolder, met allerlei leuke speelwinkeltjes en een bioscoop. Kidsproof heeft een kijkje genomen en schreef een blog!

Monkey Town Apeldoorn
Ideale plek voor zowel de grotere kids als de kleintjes. Voor kindjes tot 4 jaar is er een privé-gedeelte waar ze fijn kunnen spelen op zachte speeltoestellen en de ballenmachine is een echte hit! De grotere kids kunnen zich uitleven op een vethoge glijbaan, klauterparcours, klimwand en panna-kooi! Als Oehli, de Mascotte van Monkey Town, ook nog even langs komt is het compleet!

Bij Jansen en Jansen
Eén van onze favoriete adresjes om met de kinderen te eten. Dit restaurant heeft namelijk een binnenspeeltuin grenzend aan het restaurant. Je eet hier superlekkere gerechtjes, als lunch of als diner, maar ook voor een goede kop koffie kun je terecht. De speeltuin is gratis, dus de koffie heb je er snel uit!
Je kunt ook een combi maken met een fijne boswandeling.

De Speelpiraat
Alle hens aan dek bij de Speelpiraat! Deze binnenspeeltuin vind je op camping de Scheepsbel in Nunspeet. In het land vol avontuur ontdek je al klimmend en klauterend het piratenland. Klim door de touwen, kruip door de tunnels en met de super gave glijbaan glij je naar de onderwaterwereld! Gaaf toch? En je broertje of zusje tot 4 jaar kan lekker gratis mee spelen in de softplayhoek.

Ballorig
De binnenspeeltuinen van Ballorig vind je onder andere in Zutphen en in Wijhe! Lekker springen op de mega-trampoline, klauteren of speel een potje lasergame.

Kidsfun Deventer
Een handige combi met winkelen en/of een hapje eten. Bij restaurant Vrijdag op het Boreelplein vind je binnenspeeltuin Kidsfun. Voor bezoekers van het restaurant is deze indoorspeeltuin gratis, kom je alleen spelen dan kan dit ook, je betaalt dan 3,50!

Ook handig: binnenzwembaden in de regio Apeldoorn / Deventer op een rijtje!