Getest: Jungle Escape Room Feestje

3 juni 2021
Hanneke won via Kidsproof een kinderfeestje voor haar dochter bij Multi Fun Busloo. Met zes meiden mochten ze de Jungle Escape Room voor kinderen uittesten. Lees mee hoe ze het hebben gehad en wat moeder Hanneke ervan vond!
De Jungle Escape Room is een super stoer kinderfeestje!
Afgelopen najaar mochten zes meiden van 11 jaar de Jungle escape room testen bij Multi Fun Bussloo. Dat is nog eens een tof kinderfeestje! Een beetje gespannen reden we naar het onbekende avontuur. Geen van de meiden had ooit een escape room bezocht. We kwamen aan bij de locatie op Bussloo. Voor wie Bussloo niet kent; dit ruim opgezette recreatiegebied ligt tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen en is de ideale plek voor een feestje! 

We werden vriendelijk ontvangen door professionele medewerkers. Of de meiden nog tijd hadden om eerst iets te drinken vooraf? Nou liever niet, want ze wilden zo graag aan de slag. De uitleg en de boodschap was helder: binnen een uur moesten we met z'n allen ontsnappen uit deze jungle met wilde dieren. Dit zou alleen gaan lukken als er samengewerkt werd.Het uur ging in en je begrijpt het waarschijnlijk al: alle goed raad werd overboord gegooid en het was totale chaos. Van enige samenwerking was de eerste vijf minuten geen sprake. Iedereen dwaalde door de jungle op zoek naar aanwijzingen. Ontzettend leuk om te zien hoe langzaamaan het besef komt wat er moet gebeuren. Stapje voor stapje op zoek naar de oplossing. De spanning neemt toe en er ontstaat vanzelf een team. De escape room is uitdagend voor deze leeftijdscategorie en dat maakt het heel leuk. De inrichting is perfect en het concept zit goed in elkaar.

Het uur gaat snel en we komen steeds dichter bij de oplossing. Via een verbinding wordt soms hulp geboden vanuit de radiokamer. De ontlading is groot als het voorbij is. Wat hebben we het naar de zin gehad! Uiteraard nog met z'n allen op de foto en dan naar beneden. Na afloop even iets drinken en lekker onbeperkt friet eten, met een snack. Na het ijsje gaan we moe, maar voldaan naar huis.

Voor iedereen die nog nooit in een escape room is geweest: het is echt een bijzondere ervaring voor jong en oud. Escape room the Jungle: voor de "Big Five" hoef je niet ver van huis!

- Hanneke

PS: Deze toffe escape room voor kinderen is ook te spelen met het gezin. Een super cool én coronparoof uitje! Ook de andere twee escape rooms - De Bom en Revenge of The General - zijn trouwens te spelen met het gezin. Er is hier trouwens nog veel meer leuks te doen, zoals Oud en Nieuw Hollandse Spellen, Pitch&Putt, Voetgolf, Minigolf en nog veel meer! Via de roze button vind je meer informatie.

Meer weten over deze escape room voor kinderen? Je leest er hier alles over! Naar de website