• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

8x Kidsproof high tea

27 mei 2024
Even de ruimte om lekker bij te kletsen en lekker genieten van allerlei zoete en hartige hapjes. Heb jij ook een mini die je daar heel blij van wordt? Wij hebben heerlijke adresjes voor je waar je Kidsproof kunt genieten van een high tea.
De leukste adresjes voor een high tea met kinderen

Let op: voor bijna alle adresjes geldt dat je wel even moet reserveren van te voren!

high tea bij toast deventer
In het roze bij Toast Deventer

Een van onze favoriete plekjes in Deventer: het totaal roze brunch café Toast! Pak je camera er maar bij... En het ziet er hier niet alleen heel mooi uit, het smaakt ook allemaal fantastisch lekker. Hier gaan jullie sowieso blij de deur uit!

High tea van de Kribbe

De Kribbe in Wilp

Wij zijn al langer fan van de heerlijke taarten van De Kribbe. Dat je diverse taartjes kunt proeven tijdens de High Tea klinkt dus perfect! Voor de kleintjes hebben ze ook een speciale High Tea samengesteld met lekkere kidsproof hapjes!

spijs in warnsveld

spIJS in Warnsveld

Geniet van een verukkelijke high tea met huisgemaakte hartige- en zoete lekkernijen. Heel fijn: speciaal voor kids hebben ze hier een kinder high tea! En mochten ze even willen spelen? Geen punt! In de speelhoek is van alles te beleven.

Kinder high tea - oude kantongerecht

Het Oude Kantongerecht in Apeldoorn

De brasserie staat bekend om zijn huisgemaakte high tea’s waarbij zoveel mogelijk gebruik gemaakt wordt van lokale streekproducten. De high tea’s bestaan uit diverse hartige en zoete koude en warme lekkernijen waaronder brownies, scones, quiche, vers fruit en sandwiches. Ook hier hebben ze een speciale kinder high tea!


high tea bij tearose in Deventer

Tearose in Deventer

Een high tea in een typische Engelse sfeer? Dat vind je eigenlijk alleen maar bij Tearose. Een verborgen pareltje in Deventer. Met een uitgebreide theekaart en typische high tea hapjes waan je je bijna in Engeland. Je hebt keuze uit verschillende high tea's en voor de kinderen is er een junior tea. Chocolate Company in Deventer

Gek op chocolade? Dan is de Chocolate Company in Deventer jullie plekje. Kies voor de High Tea met chocolade en andere lekkere dingen in overvloed. Of wat dacht je van een chocoladefondue met aardbeien en ander fruit, spekjes en koekjes in te dopen. Mmmmm!


(Kinder) High Tea Intratuin

Lekker smullen van heerlijke hapjes. Dat klinkt toch goed? De Kinder High Tea is een perfect vriendinnen of moeder-dochter uitje.


En nog zo'n handig én lekker lijstje: 15 pannenkoekenrestaurants op een rijtje!