10x kinderuitjes in Apeldoorn als het regent!

21 februari 2024

Het regent, het regent... Maar we willen er wel even op uit! Geen zorgen, bij deze leuke uitjes in Apeldoorn kan je gewoon terecht met de kinderen als het regent!

10 leuke uijtes met kinderen als het regent!

Strike

Gezellig met elkaar een potje bowlen bij Bowling Apeldoorn! Voor de kleintjes is bowlen hier ook leuk, want er kunnen speciale bumpers in de baan geplaatst worden waardoor de bal niet in de goot raakt!

Lekker uitrazen

Ga naar een binnenspeeltuin. Onze favoriet is Monkey Town! Dit is ook een beetje eigenbelang vanwege lekkere stoelen, koffie en gratis wifi! Maar er zijn nog meer leuke plekjes om binnen te spelen, bekijk ze in het overzicht!

Kleine waterratjes

Lekker zwemmen. Onze favoriet is Aquacentrum Malkander. Maar er zijn er natuurlijk veel meer. In onze categorie Eropuit vind je andere actieve uitjes, maar ook alle leuke zwembaden in de omgeving van Apeldoorn.

Keuze is reuze

Wel lekker eropuit, maar kan je moeilijk kiezen? Bij Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo heb je keuze uit maar liefst 15 verschillende in- en outdooractiviteiten. Ga je voor lasergamen, een escape room of misschien toch minigolf?


Stoere games

Op zoek naar een leuke activiteit voor het hele gezin? ZERO55 is vermaak voor de hele familie! Kom glow bowlen, lasergamen, e-karten of misschien wel een unieke klimwand beklimmen? Dit moet je gedaan hebben!


Filmpje pakken

Naar de film! Bij Gigant draaien regelmatig mooie en leuke kinderfilms. Bij bioscoop Vue Apeldoorn draaien de leukste nieuwe kinderfilms!

Stuiterballen

Energie te veel? Ga helemaal los bij Street Jump Apeldoorn! Check de Big Airbag, de Wipe-out Jump Carrousel of laat de Ninja in jezelf los op het Ninja Parcours.


Jump Jump

FunZone Apeldoorn is een mega groot trampolinepark met ruim 2.500 m2 springplezier. FunZone biedt de complete experience, voor beginnende tot gevorderde trampolinespringer.

Spelen en lezen

Breng een bezoekje aan CODA bibliotheek in het centrum! Lekker boeken uitzoeken, van de glijbaan afroetsjen en met andere kinderen spelen. Vooral op zondagmiddag is het hier meer een indoorspeeltuin dan een serieuze bibliotheek! We love it!

50 games

Bij The Game Box kan je wel 50 verschillende games spelen! Je zet een bedrag op je playcard, tapt met de kaart op de reader en kunt direct beginnen met spelen op de allernieuwste arcade spellen of actieve games zoals airhockey. Met de gewonnen tickets spaar je voor toffe prijzen!

Heb je meer inspiratie nodig? Kijk in onze uitagenda én onze eropuit categorie! Ook plaatsen we dagelijks nieuwe tips op Facebook!

Veel plezier!

Liefs,
Patricia