• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

6x leuke midgetgolf en pitch & putt locaties

12 juni 2024
Beleef een gezellig dagje uit bij deze leuke midgetgolf- en pitch & putt-locaties in en om Apeldoorn en Deventer!  Van minigolf tot het unieke voetgolf!
6x Midgetgolf en Pitch & Putt hotspots
Geniet van prachtige banen, uitdagende hindernissen en maak er een spannende wedstrijd van met het hele gezin. Voor iedereen zit er wel iets leuks bij, dus plan ook een bezoekje aan een van deze leuke locaties!

Midgetgolf Boschbad

Bij Midgetgolf Boschbad zijn er wel 18 gravel banen midden in de bossen van Apeldoorn! Sla de bal in zo min mogelijk slagen over de uitdagende hindernissen. Wie gaat er winnen?

De Brugkabouter

Bij De Brugkabouter in Eerbeek is er een leuke midgetgolf baan. Kom een potje golfen en combineer je bezoek met een bezoekje aan het maisdoolhof, waterfietsen en kayakken.

Zaal Restaurant Reimink

Naast de grote speeltuin bij Zaal Restaurant Reimink, kan je elkaar ook uitdagen voor een potje midgetgolf! Met 18 holes en hindernissen die steeds een beetje lastiger worden vervelen jullie je geen moment. Na het spelen honger en dorst gekregen? Rust dan lekker uit op het terras.

Multifun Bussloo

Multi Fun Bussloo

Bij de recreatieplas Bussloo zul je je nooit vervelen! Kies tussen verschillende super leuke activiteiten. Schop met zo min mogelijk schoppen de voetbal in de hole met Voetgolf. Of doe het gewoon lekker met een golfclub bij Pitch&Putt Golf. Hole in one? Of juist met de slappe lach veel te veel slagen maken? Dat kan allebei met de Minigolf USA en Glowgolf. De USA Minigolf zijn holes veel langer zijn dan de standaard midgetgolf-banen en met Glowgolf speel je in het donker met een lichtgevende baan, golfclub en bal!

De Vosselhoeve

Ga een dagje naar de boerderij en speel Boerengolf of Minigolf op het platteland bij De Vosselhoeve. Je krijgt een stick een een flinke bal. Kijk uit dat je de koeien niet raakt!

Pitch & Putt Golf Heerde

Bij Pitch & Putt Golf in Heerde ben je verzekerd van een super leuke actieve dag! Je kunt kiezen uit Bosgolf of Bosvoetgolf. De bosgolfbaan bestaat uit 12-holes en je speelt het spel met een iets grotere bal dan bij gewone golf. Met Bosvoetgolf doe je precies hetzelfde, maar dan met een voetbal!


Omgeving Apeldoorn-Deventer beschikt over veel leuke en unieke golfbanen waar gezinnen samen kunnen genieten van een swingend plezier. Verzamel je familie, pak je golfclubs en dompel jezelf onder in een super leuk avontuur van pitch en putt!

Klik op de roze button voor nog meer leuke outdoor activiteiten in de omgeving! Naar de website