Hotspot voor héle gelukkige kids! De Ossenstal!

21 mei 2019
Middenin het bos, een heerlijk terras dat ook nog eens grenst aan een speeltuin, plek zat én pannenkoeken en meer lekkers! Uiteraard is dit de plek waar kinderen helemaal in hun element zijn, maar ook paps, mams, opa en oma, wie dan ook aanschuift gaan zich hier zeker vermaken!
Neem vanaf de Dellenweg de afslag het bospad en rij een paar honderd meter door om bij het portie geluk, dat De Ossenstal heet, uit te komen! De plek die zich perfect leent voor een heerlijke middag / avond met het gezin of met een stel andere gezellige luitjes. Een walhalla voor kinderen, want de speeltuin is uitdagend genoeg voor heerlijk vermaak. En heb je natuurmonsters? Die kunnen zich in het gebiedje achter de speeltuin uitleven met het sjouwen en bouwen van takken, het ontdekken van torren en ander struikgespuis etc. etc!



Op het menu genoeg lekkers! Uiteraard een hele lijst met pannenkoeken, maar worden jullie blijer van een ander gerecht? Geen probleem, wij probeerden bijvoorbeeld de Ossenstalburger voor je uit, een dikke aanrader. En hebben jullie iets minder mazzel met het weer, dan kun je lekker binnen eten, ruimte genoeg. Ook binnen is het Kidsproof met o.a. een speelhoek. Enneh... niet gek opkijken als je na een tijdje één of zelfs meerdere eenhoorns aan tafel hebt.... leuk cadeautje van De Ossenstal!



De Ossenstal ligt midden in het bos en je kunt dus een fijne combi maken met natuuravontuur en eten&spelen. Ga bijvoorbeeld mee op huifkartocht, een natuurtocht doen met een gids, een GPS-spel spelen of het kinderbelevingspad vanaf De Ossenstal.



Okay, conclusie: Een heerlijke stek, met mooi weer ultiem relaxen met spelende kids in de speeltuin (hadden we het borrelplankje al getipt???), goed sfeertje en een goede combi met iets actiefs eromheen. Wij zeggen: Ga 'm proberen!