Spelen en knuffelen bij Kinderboerderij Laag Buurlo

2 juli 2018
De perfecte plaats voor een relaxte ochtend of middag! Kinderboerderij Laag Buurlo in Apeldoorn heeft een hele grote speeltuin en er is een gezellige kinderboerderij! Extra fijn van dit uitje is dat het helemaal gratis is!
Als je nog nooit bij de kinderboerderij in Apeldoorn bent geweest kijk je je ogen uit! Want die speelltuin, dat is een echte eyecatcher, er is zoveel te spelen over een flink aantal vierkante meter! Maar vergeet ook vooral de leuke dieren van de kinderboerderij niet te bekijken. Zodra je het erf op komt, lopen de eerste kipjes je al tegemoet. In de stallen en de weides staan allerlei dieren, varkens, hoenders, geitjes, koeien en ook paardenliefhebbers kunnen uit hun dak!

Loop je de stal in, dan zie je de vrolijke verzameling klompen! Alle kleuren en maten staan te wachten op kleine boertjes en boerinnen!Aan de zijkant van de stal vind je een aantal grote weiden, de dieren hebben hier lekker de ruimte! De weiden zijn niet toegankelijk, dus heel veel knuffelen is niet mogelijk. Voor de paardenliefhebbers is er af en toe wel de mogelijkheid om onder begeleiding een ritje op een pony te maken!Loop je door naar achteren, dan kom je op de grote speelweide. Aan de rechterkant kunnen de dreumessen heerlijk spelen in de megagrote zandbak en er staan wat toestellen die zeer geschikt zijn voor de kids tot een jaartje of drie. Genoeg te ontdekken en te klimmen en te klauteren, maar niet te gek en te hoog! Perfect!De iets grotere kids kunnen zich super uitleven aan de andere zijde van de speelweide. Beklim bijvoorbeeld de uitkijktoren, pomp en leidt het water in de waterspeeltuin, trap je suf op de motor-draaimolen, lekker zoeven op de kabelbaan en zet die ouders even in beweging met het duwen van de schommel!Wat ons betreft een hele goede plek voor zowel een verloren uurtje, maar ook voor een hele middag vermaak! Genoeg te drinken en een picknick mee en je hebt een compleet én gratis uitje te pakken waar iedereen blij van wordt!

Meer weten over de kinderboerderij en speeltuin van Laag Buurlo? Klik dan op deze link: Kinderboerderij Laag Buurlo