• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Zeepkistenrace festival - dit is er te doen voor kinderen

29 april 2024
Klaar voor de start? Met Hemelvaart is het weer tijd voor het Zeepkistenrace Festival in Apeldoorn. We hebben het Kidsproof programma van het Zeepkistenrace Festival op een rijtje gezet voor je.
Kidsproof programma Zeepkistenrace Festival

Van 9 t/m 12 mei is het feest in Sportpark Orderbos. Er is elke dag van alles te beleven op het festivalterrein voor kinderen. Toegang is gratis en meedoen aan de activiteiten kan tussen 11:00 en 18:00 uur. En wist je dat de helft van de activiteiten gratis is?

Tip: op vrijdag, zaterdag en zondag is het minder druk dan op donderdag, maar wel nét zo leuk! Ook een heel leuk uitje met Moederdag.

Zeepkistenrace

Yes, de
zeepkistenrace is terug! En het goede nieuws: je hoeft zelf geen zeepkist meer te bouwen, want deze staat er al! Aanmelden is niet nodig, kinderen kunnen gewoon in de rij komen staan. Kom lekker langs, stap in een zeepkist en maak kans op toffe prijzen! 

Meedoen kan elke dag tussen 11:00 en 18:00 uur. Er zijn 2 leeftijdscategorieën: 5-10 jaar en 9-12 jaar. Deelname kost een half muntje en kids kunnen zo vaak meedoen als ze willen.

In het groen
Tussen de bomen kunnen kids meedoen aan groene activiteiten zoals het timmeren van een eigen vogelhuisje, de grote bos-quiz en een NatuurEducatie programma.

Vogelhuisje timmeren - zeepkistenrace festival

Lekker creatief
Creatieve kids kunnen meedoen aan de Monkey Town tekenwedstrijd. Liever iemand anders creatief bezig laten zijn? Dan kunnen kinderen zich laten schminken.

Koken op een kampvuur
Niets leuker dan zelf iets lekkers maken boven een kampvuur! Kids maken tijdens het festival zelf popcorn en lekkere broodjes. Mmm... dat wordt smullen!

popcorn maken - zeepkistenrace festival

Lekker actief
Ook voor kleine
stuiterballen is er genoeg te doen! Lekker uitrazen op springkussens, een freerun workshop volgen, jumpen op een mega airbag, lekker bewegen op het beweegplein en nog meer fantastische activiteiten.

Kidsproof Beestjespad
Doe gratis mee aan het Kidsproof Beestjespad. Weten jullie welke beestjes wij zoeken? Beantwoord de 5 vragen en maak kans op toffe prijzen. Doen jullie mee? >>

Springkussen - Zeepkistenrace Festival Apeldoorn

Camping
Kunnen jullie geen genoeg krijgen van het festival? Blijf dan lekker slapen op de festivalcamping! Deze is helemaal gratis en je hoeft niet van te voren te reserveren. Gewoon komen en genieten!

TeamNL Sport Experience
Kom vier dagen lang zelf sporten als TeamNL. Het dagprogramma is heel divers en voor alle leeftijden zijn er toffe activiteiten waar je gratis aan mee kunt doen. Ontwikkel je handbal skills door te oefenen op een jump shot, laat je spierballen rollen door de volleybal te smashen tegen smashmeter, sprinten over de atletiekbaan en nog veel meer!

Eredivisie Beach
De Eredivisie Beach is de hoogste Nederlandse beachvolleybal competitie voor mannen en vrouwen. De Eredivisie Beach bestaat uit 9 toernooien verspreid door Nederland. Apeldoorn is daar één van. Op 11 mei zijn er tussen 10:00 en 20:00 uur Eredivise Beach wedstrijden te zien. Op 12 mei tussen 12:00 en 18:00 uur. Komen jullie kijken?


Nooit meer leuke tips missen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Naar de website