• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

5 redenen om zwemles te volgen bij Aquacentrum Malkander

19 mei 2023

Is jouw kind bijna klaar voor zwemles? Dan wordt het tijd om een zwemschool te kiezen. Wij hebben 5 redenen op een rijtje gezet waarom zwemschool Malkander een goede keus is.

1. Je kinderen brengen heel wat uurtjes door bij zwemles. Plezier is dus super belangrijk. Bij Malkander zit dat wel goed; naast het landelijke zwemdiploma kunnen kids hier ook hun bommetjes- en glijbaandiploma halen. Zeg nou zelf; dat had je vroeger toch ook gewild?

2. Samen vrij zwemmen met je kind is leuk én heel nuttig. Zo worden je kinderen watervrij en ze kunnen nog wat extra oefenen met zwemmen. Wist je dat jouw kind een gratis Boschbad abonnement ontvangt? Een hele zomer spetterpret dus!3. Je kind krijgt bij ieder badje een walvis voor op de zwemkleding. Heel handig en veilig voor de badmeesters- en juffen, maar hij moet er wel opgenaaid worden. Laat ik daar nou net niet zo handig mee zijn…. Gelukkig mag je als je bij Malkander zwemt even langs de Decathlon rijden. Drukken ze hem er zo op voor je. Hulde!

4. Bij Malkander zijn de groepjes niet zo groot. Dat is prettig, omdat jouw kind dan genoeg persoonlijke aandacht krijgt van de zweminstructeur. Via het leerlingvolgsysteem word jij op de hoogte gehouden en kan je precies de voortgang volgen.5. Zwemmen jullie graag samen? Dan is de nieuwe Pas voor Twee echt iets voor jullie! Alle kinderen die zwemles volgen (én die op de wachtlijst staan) mogen met deze pas onbeperkt vrij zwemmen bij Malkander of het Boschbad, samen met een volwassenen. De pas staat op naam van je kind en er kan dus steeds iemand anders mee. Gezellig!

Tip: Wacht niet te lang met inschrijven, want de wachtlijst is op volgorde van inschrijfdatum. Je kunt je kind al vanaf 3 jaar inschrijven en vanaf 4,5 jaar kunnen ze starten.

Veel zwemplezier!

Psst… wist je dat je ook kan baby- en peuterzwemmen bij Aquacentrum Malkander. Super handig om je kind al watervrij te maken voordat de zwemlessen beginnen!

Naar de website