Club PellikaanTerug naar het overzicht

Word lid met het gezin. Sporten, zwemles en kinderopvang; Club Pellikaan biedt het allemaal!
Sporten met de hele familie: dat kan bij Club Pellikaan in Apeldoorn. Kies voor een familielidmaatschap bij Club Pellikaan. Kinderen doen mee kidslessen of spelen in de kidsclub terwijl jij sport en ontspant. Inclusief fitness, groepslessen, yoga, padel, tennis, squash, zwembad, sauna en stoombad. Ook dé plek voor zwemlessen!

Gezinnen wordt hier de ideale combinatie geboden, gaan de kinderen lekker zelf sporten (dansles, judoles, voetbal of jeugdfitness) en de sportieve basis leggen voor de rest van hun leven? Of gaan jullie samen zwemmen?

Kidsclub

De kidsclub is the place to be voor de kleinste leden. Terwijl paps en mams lekker gaan sporten kunnen zij hier lekker spelen en knutselen. Onder toezicht van de kinderleidsters kunnen we zich uitleven op knutselwerkjes, verkleedpartijtjes of in de zandbak. De allerkleinsten kunnen zelfs even een lekker dutje doen en voor de oudere kids is er een hoek met spelcomputers.

Klik op de roze button om door de gaan naar de website van Club Pellikaan.

P.s. benieuwd naar onze ervaringen bij Club Pellikaan? Je leest het in de blog! 

Club Pellikaan

Frankenlaan 42
7312 TD Apeldoorn
Openingstijden Club Pellikaan is op weekdagen vanaf 7:00 uur geopend. In het weekend vanaf 9:00 uur! Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste kinderfeestjes

De leukste kinderfeestjes

Is jouw kind binnenkort jarig? Of wil je alvast wat inspiratie voor kinderfeestjes opdoen? Wij hebben een compleet overzicht met heel veel leuke kinderfeestjes voor je. Alleen nog even kiezen!

Check alle feestjes!