Club PellikaanTerug naar het overzicht

Word lid met het gezin. Sporten, zwemles en kinderopvang; Club Pellikaan biedt het allemaal!
Word lid met het hele gezin van Club Pellikaan! Maak je hoofd leeg in de fitness, sla een balletje op de padelbaan, doe mee met een lesje (hot) yoga of ontspan in de wellness.

Sporten voor iedereen

Sporten met de hele familie: dat kan bij Club Pellikaan in Apeldoorn. Kies voor een familielidmaatschap bij Club Pellikaan. Kinderen doen mee kidslessen of spelen in de kidsclub terwijl jij sport en ontspant. Inclusief fitness, groepslessen, yoga, padel, tennis, squash, zwembad, sauna en stoombad. Ook dé plek voor zwemlessen!

Gezinnen wordt hier de ideale combinatie geboden, gaan de kinderen lekker zelf sporten (dansles, judoles, jeugdfitness en meer) en de sportieve basis leggen voor de rest van hun leven? Of gaan jullie samen zwemmen?

Kidsclub

Tijdens je workout kun je je kids met een gerust hart achterlaten in de kidsclub. De kidsclub is echt the place to be voor de kleinste leden. Het team van kinderleidsters zorgt dat het hen aan niets ontbreekt. Er is ruimte om te kleuren, verkleden of spelen. Of laat je kinderen lekker bewegen met de vele kidslessen. Na afloop drink je gezellig wat samen in de kindvriendelijke horeca. Zo combineer je sportiviteit met quality time! 

Kom langs voor een vrijblijvende rondleiding!

Klik op de roze button om door de gaan naar de website van Club Pellikaan.

Club Pellikaan

Frankenlaan 42
7312 TD Apeldoorn
Openingstijden Club Pellikaan is op weekdagen vanaf 7:00 uur geopend. In het weekend vanaf 9:00 uur! Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips