• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Zwemles bij De SprenkelaarTerug naar het overzicht

Leer zwemmen en haal je zwemdiploma bij Zwembad De Sprenkelaar in Apeldoorn!
Veilig en vertrouwd zijn in, op en langs het water? Bij Zwembad De Sprenkelaar kan je je A, B en C diploma halen. Met alledrie de diploma's op zak heb je voldoende vaardigheden geleerd om in een zwembad met attracties én open water met plezier te kunnen zwemmen en jezelf te kunnen redden indien dat nodig is.

Wist je dat: kinderen die zwemles volgen (of op de wachtlijst staan) mogen gratis vrijzwemmen bij de Sprenkelaar. Onder begeleiding van een volwassenen natuurlijk!

De zwemlessen zijn enigszins ingedeeld naar leeftijd. Voor de jonge kids vanag 4 jaar en voor jongeren tussen de 8 en 17 jaar. Heb je al een A en B diploma? Dan kan je ook snorkellessen of zeemeerminzwemmen volgen.

De Sprenkelaar is super scherp geprijst en je kunt zelfs een all-in AB pakket afnemen. Handig, want zo weet je precies wat de kosten zijn voor zwemdiploma A & B!

Goed om te weten: De Sprenkelaar gaat op z'n vroegst pas in 2024 verhuizen naar de nieuwe locatie. Je kunt dus met een gerust hart je kinderen opgeven voor zwemles!

Voor meer informatie klik je op de roze button.

Binnenkort jarig? Vier je verjaardag met een leuk kinderfeestje!

Zwembad De Sprenkelaar

Laan van Zevenhuizen 381
7323 AW Apeldoorn
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

De leukste zomervakantie uitjes

De leukste zomervakantie uitjes

Yes, (bijna) vakantie! Er is deze zomer weer zoveel te doen in en om Apeldoorn, Deventer, Zutphen en de Veluwe. Wij verzamelden de leukste zomeruitjes met kinderen voor je.

Bekijk de tips!