Telekids MusicalschoolTerug naar het overzicht

Zingen, dansen en acteren voor kids van 4-12 jr. Telekids musicalles in Apeldoorn en Zutphen.
De Telekids Musicalschool is niet zomaar een musicalschool. Hier wordt door middel van musicalles iedereen uitgedaagd zichzelf optimaal te ontwikkelen, ook op het gebied van persoonlijke en sociale vaardigheden zoals zelfvertrouwen, durf, samenwerken en doorzetten.

Ontdek je talent
Telekids Musicalschool laat alle kinderen, hoe jong of oud, waar vandaan en met welke talenten dan ook, deel uitmaken van een kleinschalige én een grote musicalproductie met alles erop en eraan. Een onvergetelijke ervaring.

De Nederlandse Musicalschool
De Telekids Musicalschool is er voor iedereen van 4 t/m 12 jaar. Voor de leerlingen vanaf 12 jaar is er grote broer 'De Nederlandse Musicalschool’.

Musicalles tijdens coronaperiode
De musicallessen gingen ook in tijden van corona gewoon door. Via Zoom of in de buitenlucht. Daarin onderscheidde de school zich van veel andere musical- en theaterscholen. De verwachting is dat er vanaf september geen beperkende maatregelen meer zijn. Terug naar normaal. En wat hebben we daar ongelofelijk veel zin in!

Meld je aan voor het nieuwe seizoen
De inschrijving voor het nieuwe lesseizoen van Telekids Musicalschool in Apeldoorn en Zutphen is geopend. Liever eerst uitproberen? Kies dan voor een proefles in september. Meld jouw talent NU aan via de roze websitebutton.

Binnenkort een jarig thuis? Bekijk dan alvast het kinderfeestjes overzicht!

Telekids Musicalschool


Apeldoorn en Zutphen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste kinderfeestjes

De leukste kinderfeestjes

Is jouw kind binnenkort jarig? Of wil je alvast wat inspiratie voor kinderfeestjes opdoen? Wij hebben een compleet overzicht met heel veel leuke kinderfeestjes voor je. Alleen nog even kiezen!

Check alle feestjes!