icon-closeLandelijk Natuurmonumenten wk1
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten wk1

Cornelia's homeTerug naar het overzicht

Op zoek naar handgemaakte kindermeubels? Neem een kijkje bij Cornelia's home in Apeldoorn!
Ontdek een plekje! Cornelia's Home in Apeldoorn is gespecialiseerd in landelijke, brocante en hippe handgemaakte kindermeubels! Kindertafels en speeltafels met bijpassende kinderstoeltjes, speelgoedkisten en nog veel meer!

De handgemaakte meubelen van Cornelia's home zijn hip en praktisch. Naast het maken van nieuwe meubels worden oude meubels gerestyled. Het restylen van meubelen is een moderne vorm van recyclen, zo krijgen oude meubelen weer een nieuwe leven. Doorleefde of oude meubelen worden doorbehandeld met mooie matte krijtverf van het merk L'Authentique. De verf is verkrijgbaar in de webwinkel, in meer dan 100 kleuren.

Zelf aan de slag met krijtverf? Maar vind je het spannend? Cornelia's home organiseerd ook workshops! Tijdens de workshop wordt er stap voor stap verteld hoe je een meubelstuk kunt restylen met krijtverf. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje! 

Meer weten over Cornelia's home? Klik op de roze button om naar de website te gaan!

Meer van dit soort hippe winkeltjes in Apeldoorn? Kijk dan in de rubriek kinderwinkels!

Cornelia's home

Pelikaanlaan 44
7331BP Apeldoorn
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hallo 2021!

Hallo 2021!

Nu alle feestdagen voorbij zijn en we nog steeds in lockdown zitten, blijven we voorlopig nog even thuis. Gelukkig zijn er online heel veel leuke tips om te doen en kunnen we ook naar hartelust wandelen.

Dit kan er wel!