Studio 1001Terug naar het overzicht

Studio 1001 in Deventer voor Familiefotografie, kinderfotografie, babyfotografie en zwangerschapshoot!

Familie fotoshoot

Een mooie fotoshoot van de familie is een uitstekende manier om de onderlinge band te vereeuwigen. Ongeacht of je nog met z’n drietjes bent of juist met een groot gezelschap. Bij Studio 1001 helpen ze je graag met het maken van de ideale fotoreeks van uw familie. 

Baby fotoshoot

De allerkleinsten blijven altijd maar kort zo klein. Voor je het weet, fietsen ze zelf naar school toe. Speciaal voor ouders met baby’s biedt Studio 1001 de babyfotoshoot. De kleintjes houden zich natuurlijk niet aan de ongeschreven regels van de fotografie, maar daar heeft de fotograaf ervaring mee. De babyfotoshoot is een ideale manier om hun eerste levensfase te vereeuwigen. Uiteraard mag de fotoshoot ook samen met bijvoorbeeld een grote broer of zus.

Kinder fotoshoot

Iedereen met kinderen kan het beamen: voordat je het weet zijn ze groot. Juist van hen is het belangrijk om een mooi aandenken te hebben voor later. Studio 1001 heeft veel ervaring met kinderfotografie, van peuters tot pubers. Wij zorgen ervoor dat uw kind zich op zijn of haar gemak voelt tijdens de shoot, om zo het mooiste resultaat te krijgen.

Zwangerschapsshoot

De zwangerschap is een bijzondere periode, een tijd waarin moeder en kind een hechte band krijgen. Om deze speciale ervaring te vereeuwigen kunt u terecht bij Studio 1001. De fotograaf zorgt voor een onvergetelijke shoot, zodat de moeder ook jaren na de geboorte een mooi aandenken heeft. In overleg creëren wij de ideale setting voor de shoot, om zo een optimaal resultaat te bereiken. Uiteraard is het mogelijk om ook de vader en eventuele broertjes en zusjes bij de shoot te betrekken.

Meer weten over Studio1001? Klik dan op de roze websitebutton.

Studio 1001

Boxbergerweg 50
7412be deventer
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs