icon-closeClub Adventure juni2020
icon-closeClub Adventure juni2020

Bij Jansen en JansenTerug naar het overzicht

Proef, geniet en ontspan! Ongedwongen genieten van eten en drinken én met optimaal vermaak voor de kids!
Wat een combi biedt dit familierestaurant. Bij Jansen en Jansen wordt eten een culinaire belevenis! Op de kaart staan de heerlijkste gerechten en ideaal, je kiest hier meerdere in-betweens (kleinere gerechten) waardoor je naar hartelust kunt combineren!

En terwijl paps en mams zitten te genieten van al dat lekkers kunnen de kinderen spelen in de binnenspeeltuin die grenst aan het familierestaurant. En de kleintjes hebben een eigen kinderbuffet! 

P.s. een bezoek aan Bij Jansen en Jansen laat zich ook nog eens perfect combineren met een wandeling in het bos, het restaurant ligt namelijk in een prachtig bos!

Wil je meer weten over dit familierestaurant in Gorssel? Kidsproof genoot van een bezoekje aan dit familierestaurant. Je leest onze ervaringen in de blog over Bij Jansen en Jansen.

Bij Jansen en Jansen

Kwekerijweg 4
7213 AX Gorssel
Openingstijden van dinsdag tot en met zondag open vanaf 10:00 uur Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Weer open

Weer open

Wat fijn dat we er weer meer op uit kunnen! Hebben jullie dat ook zo gemist? Uitjes die weer open zijn herken je aan de roze 'weer open' vlaggetjes. Lekker overzichtelijk! Blijf wel de site van de aanbieder ook in de gaten houden.

Uitjes die weer kunnen!