De KribbeTerug naar het overzicht

Even onthaasten met huisgemaakt gebak, broodjes en meer lekkers met een weids uitzicht!
Je vindt De Kribbe op een unieke locatie in de IJsselvallei, in het buitengebied van Wilp. Een plek om even te onthaasten en te genieten van het weidse uitzicht. 

Geniet binnen of in de tuin van koffie met huisgemaakte taart, lunch of een borrel. In de zomermaanden is er ook een kleine avondkaart. In de keuken maken ze veel zelf en werken ze graag met producten uit de omgeving.

Tip: de taart uit hun eigen taartenbakkerij wil je echt niet missen!

Voor de kids is er buiten een speelhuisje met schommels en glijbaan, een zandbak in trekkerband en een hele toffe boomstam-trein. Binnen is er een speelhoekje en in het museum mogen de kids op de echte trekker!

Binnen is een museum met oude landbouwmachines, voor de kleine liefhebber erg leuk om even langs te lopen. Een mooi beeld van de geschiedenis van het oude boerenland.

Wil je meer weten over De Kribbe in Wilp? Klik dan op de roze websitebutton!

De Kribbe

Weerdseweg 6a
7384 CJ Wilp
Openingstijden Check de openingstijden vooraf op de site, deze zijn per seizoen wisselend! Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Bijna meivakantie

Bijna meivakantie

Nog eventjes en dan hebben we weer een hele week om er lekker op uit te gaan met de kinderen. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en zorg dat je onze leuke tips niet mist.

Ontvang de leukste tips