icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Kasteel De HaereTerug naar het overzicht

Veel te ontdekken op het landgoed van Kasteel De Haere, fijne wandelingen te lopen en er is een terras!
Kasteel De Haere heeft een speciale sfeer vanwege zijn ligging vlakbij de IJssel, het bos en het park waar je een rustige wandeling kunt maken. Op openingstijden kunt je ook lekker genieten van een kop koffie met eigengemaakte appeltaart of honing-notentaart. Vanaf het terras is het genieten van het uitzicht over de landerijen.

Leuk weetje voor kinderen: De grootste zonnewijzer van Europa is te vinden in de tuin van Kasteel De Haere, daar moet je echt even een kijkje nemen. Ook is er een nep-ruïne te vinden. Verscholen in de bossen van het landgoed de Haere in Olst liggen bunkers en kazematten, ze zijn af en toe van binnen te bezichtigen.

Vanaf het kasteel lopen 4 gemarkeerde wandelroutes met afstanden die voor kinderen goed te doen zijn, – blauw: 1,9 km – geel: 1,8 km – rood: 1,6 km – groen: 3,9 km.

Na afloop van de wandeling kun je lekker opwarmen met warme chocolademelk in het café of in de zomer juist afkoelen met een lekker koud drankje op het terras aan het water!

Wil je meer weten over Kasteel De Haere? Klik dan op de roze websitebutton.

Nog een leuk plekje vlakbij Kasteel De Haere: de natuurspeeltuin op Landgoed Nieuw Rande!

Kasteel De Haere

Haereweg 4
8121 PJ Olst
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste kinderfeestjes

De leukste kinderfeestjes

Is jouw kind binnenkort jarig? Of wil je alvast wat inspiratie voor kinderfeestjes opdoen? Wij hebben een compleet overzicht met heel veel leuke kinderfeestjes voor je. Alleen nog even kiezen!

Check alle feestjes!