icon-closeMuseumkids leaderboard week 42-43
De leukste uitjes in Apeldoorn, Deventer e.o.!

De leukste uitjes in Apeldoorn, Deventer e.o.!

De uitagenda staat vól met leuke activiteiten die je op een bepaalde datum kunt doen. Zo ben je altijd op de hoogte!

Kies uit voorstellingen, workshops, vakantie-activiteiten, open dagen, knutselmiddagen, proeflessen en meer!

PS: er zijn ook nog eens heel veel leuke activiteiten die je élke dag kunt doen in de regio Apeldoorn-Deventer. Kijk daarvoor tussen de Eropuit-tips!

Tips van de maand:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 220 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 220 resultaten
Pagina: 1234567

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Apeldoorn-Deventer!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Apeldoorn-Deventer: wij hebben ze állemaal voor je verzameld! Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Apeldoorn, Deventer en Zutphen?

Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Op Kidsproof Apeldoorn-Deventer vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Beekbergen, Epe, Twello, Otterloo en Lochem!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)