• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Uitjes in en om Apeldoorn, Deventer en de Veluwe!
Uitagenda

Uitjes in en om Apeldoorn, Deventer en de Veluwe!

Onze Uitagenda staat altijd vól met leuke activiteiten en tips die je op een specifieke datum kunt doen in en om Apeldoorn, Deventer, Zutphen en de Veluwe. Check onze favoriete meivakantie-uitjes, kinderuitjes, zomeruitjes, gezinsuitjes en weekendtips. Kies uit voorstellingen, workshops, vakantie-activiteiten, open dagen, knutselmiddagen, proeflessen en meer!

Filteropties

óf
Wanneer
Leeftijd
Locatie
totaal 493 resultaten
Pagina: 1234567

Volg Kidsproof Apeldoorn-Deventer

Meld je aan voor de nieuwsbrief

totaal 493 resultaten

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Apeldoorn-Deventer!

De leukste uitstapjes, kidsproof hotspots, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Apeldoorn-Deventer: wij hebben ze állemaal voor je verzameld!

Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Apeldoorn, Deventer en de Veluwe? Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? De leukste hotspots ontdekken? In onze Uitagenda vind je alle Kidsproof tips. Een handige verzameling van leuke dingen om te doen met kinderen. Dagjes uit, uitstapjes met kinderen, een dagje weg met het gezin. Kindvriendelijke events, kinderactiviteiten, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops. Hier vind je alle uitjes met kinderen die er bij jou in de buurt te doen zijn.


Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Apeldoorn, Deventer en de Veluwe

Op Kidsproof Apeldoorn-Deventer vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Apeldoorn, Deventer, de Veluwe, Zutphen, Beekbergen, Epe, Twello en Hoenderloo! Hier vind je alles wat nieuw is in de regio, onze favorietenlijstjes en handige cityguides.

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)