Uitjes in en om Apeldoorn, Deventer en de Veluwe!
Uitagenda

Uitjes in en om Apeldoorn, Deventer en de Veluwe!

Onze Uitagenda staat altijd vól met leuke activiteiten en tips die je op een specifieke datum kunt doen in en om Apeldoorn, Deventer, Zutphen en de Veluwe. Check onze favoriete herfstvakantie-uitjes, kinderuitjes, herfstuitjes, gezinsuitjes en weekendtips. Kies uit voorstellingen, workshops, vakantie-activiteiten, open dagen, knutselmiddagen, proeflessen en meer!

Tips van de maand:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 316 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 316 resultaten

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Apeldoorn-Deventer!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Apeldoorn-Deventer: wij hebben ze állemaal voor je verzameld!

Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Apeldoorn, Deventer en de Veluwe? Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Apeldoorn, Deventer en de Veluwe

Op Kidsproof Apeldoorn-Deventer vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Apeldoorn, Deventer, de Veluwe, Zutphen, Beekbergen, Epe, Twello en Hoenderloo!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)