De Weerds HertenboerderijTerug naar het overzicht

maandag 1 januari
Haal tijdens de zomervakantie het Boerendiploma bij De Weerd's Hertenboerderij! (4+)
Kleine konijntjes knuffelen of de boerin helpen op de knusse boerderij. Wie wil dat nu niet? Samen met de boerin zien, voelen en ruiken de kinderen de vele verschillende dieren. De kinderen gaan gezellig helpen met het verzorgen van de dieren. Een belevenis die ze niet mogen missen. Ze leren en zien veel van dieren en de natuur. Je gaat met leuke kleine (en grote) kruiwagens de herten voeren, de varkens verwennen door ze te borstelen en de lieve alpaca’s brokjes geven. Daarnaast de pony borstelen, eieren rapen, de pauw bewonderen en nog meer… En door de goede begeleiding, durven de kinderen meer dan er soms gedacht wordt!

In de pauze is er tijd om even te spelen o.a. in het hooi of op de skelters. Het is ook mogelijk om het gevorderden diploma te behalen voor de kinderen die al een keer geweest zijn. Het begint om 10 uur en duurt ruim 2 uur waarin de mensen van de Hertenboerderij volledig de leiding hebben, dus ouders kunnen fijn meegenieten. Eén volwassen begeleider (ouder/verzorger) is verplicht. Hieronder vind je alle dagen waarop je tijdens de Zomervakantie je boerendiploma kunt halen.

Het boerendiploma halen kan op 7, 9, 14, 16, 21, 23, 28 en 30 juli en op 4, 6, 11, 13, 18, 20 en 25 augustus.

Wil je meer weten of je direct aanmelden (= verplicht ivm maximum aantal kids!)? Klik dan op de roze websitebutton om direct naar de site van de Hertenboerderij te gaan!

Gek op onze leuke tips? Schrijf je dan ook in voor de nieuwsbrief!

Hertenboerderij

Middendijk 22
7397 NB Nijbroek
Openingstijden 10:00 - 12:15 uur

Het boerendiploma halen kan op 7, 9, 14, 16, 21, 23, 28 en 30 juli en op 4, 6, 11, 13, 18, 20 en 25 augustus.
Prijs € 6,50 voor kinderen en € 2,50 voor begeleiders Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer bij CODA

Zomer bij CODA

Ontdek deze zomer de Veluwe! Ga op pad met de gloednieuwe fiets- en wandelroute Tour de Forêt of haal een familiedag voor thuis-pakket met knutselopdrachten voor binnen en buiten.

Viva la Veluwe