Kinderactiviteiten in de herfstvakantie 2024
Herfstvakantie

Kinderactiviteiten in de herfstvakantie 2024

Dagje op stap of een uitstapje met de kinderen in de herfstvakantie? In Apeldoorn-Deventer zijn er heel veel leuke herfstactiviteiten en uitjes voor kinderen.

Dit zijn onze favoriete leuke dingen om in de herfstvakantie samen te doen:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 19 resultaten
Pagina: 1
totaal 19 resultaten
Pagina: 1

Uit met kinderen in de herfstvakantie in de regio Apeldoorn-Deventer

Eropuit in de herfstvakantie met kinderen? Er zijn veel leuke herfstvakantie uitjes in de omgeving van Apeldoorn, Deventer en de Veluwe. In onze uitagenda voor gezinnen vind je leuke tips om een dagje weg te gaan in de herfstvakantie in Apeldoorn-Deventer, leuke dingen te doen in de herfstvakantie in Apeldoorn, Deventer, de Veluwe, Zutphen, Beekbergen, Epe, Twello en Hoenderloo en echte herfst uitstapjes.

Wat te doen in herfstvakantie 2024?

Kies een dagje uit in Apeldoorn-Deventer in de herstvakantie of denk aan een leuke kinderactiviteit in de herfstvakantie in Apeldoorn, Deventer, de Veluwe, Zutphen, Beekbergen, Epe, Twello en Hoenderloo. Er zijn veel leuke herfstvakantietips in Apeldoorn-Deventer: heerlijke boswandelingen met kinderen, leuke herfstknutsels om zelf te maken, adresjes voor de lekkerste warme chocomelk, kidsproof musea en leuke binnen uitjes voor als het regent in de herfstvakantie!

Leuke herfstactiviteiten met kinderen in de omgeving van Apeldoorn, Deventer en de Veluwe

Paddenstoelen zoeken, een kabouterpad lopen, herfstbladeren zoeken, een restaurantje met open haard, broodjes roosteren boven een kampvuur, in je regenlaarzen door de plassen stampen... het hoort allemaal bij de herfst!