Kinderboekenweek-activiteiten in Apeldoorn-Deventer
Kinderboekenweek

Kinderboekenweek-activiteiten in Apeldoorn-Deventer

Tijdens de Kinderboekenweek 2022 worden er in Apeldoorn-Deventer weer veel leuke kinderactiviteiten georganiseerd.

Voorlezen, schrijvers en schrijfsters ontmoeten, knutselactiviteiten en theatervoorstellingen. Extra uitjes tijdens de kinderboekenweek:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 0 resultaten
Pagina:
Helaas, we hebben voor deze datum (nog) geen activiteiten kunnen vinden. Kijk daarom ook even in onze categorie Eropuit, daar vind je heel veel activiteiten die je elke dag kunt doen!
totaal 0 resultaten
Pagina:

Kinderboekenweek 2022 in de regio Apeldoorn-Deventer

Tijdens de Kinderboekenweek 2022 worden er leuke kinderactiviteiten georganiseerd in de omgeving van Apeldoorn, Deventer en de Veluwe. Kom een kijkje nemen tussen de kinderboeken in de boekenwinkel en ontmoet de schrijvers van jullie favoriete kinderboek. In de regio Apeldoorn-Deventer zijn ook knutselactiviteiten, theatervoorstellingen, voorleesuurtjes en andere activiteiten in het thema van de Kinderboekenweek.

Het thema van de Kinderboekenweek 2022

Het thema van de Kinderboekenweek 2022 is 'Gi-gag-groen!'. Er zijn heel veel boeken die kinderen helpen een echte natuurheld te worden. Hiermee gaan ze op avontuur en zien ze al het moois van de natuur. Van dierenweetjes in informatieve boeken tot spannende verhalen over buitenavonturen.

Bekijk alle Kinderboekenweek uitjes in de omgeving van Apeldoorn, Deventer, de Veluwe, Zutphen, Beekbergen, Epe, Twello en Hoenderloo in bibliotheken, theaters, boekenwinkels en meer locaties.