Kinderboekenweek-activiteiten in Apeldoorn-Deventer
Kinderboekenweek

Kinderboekenweek-activiteiten in Apeldoorn-Deventer

Tijdens de Kinderboekenweek 2024 worden er in Apeldoorn-Deventer weer veel leuke kinderactiviteiten georganiseerd.

Voorlezen, schrijvers en schrijfsters ontmoeten, knutselactiviteiten en theatervoorstellingen. Extra uitjes tijdens de kinderboekenweek:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 0 resultaten
Pagina:
Helaas, we hebben voor deze datum (nog) geen activiteiten kunnen vinden. Kijk daarom ook even in onze categorie Eropuit, daar vind je heel veel activiteiten die je elke dag kunt doen!
totaal 0 resultaten
Pagina:

Kinderboekenweek 2023 in de regio Apeldoorn-Deventer

Tijdens de Kinderboekenweek 2023 worden er leuke kinderactiviteiten georganiseerd in de omgeving van Apeldoorn, Deventer en de Veluwe. Kom een kijkje nemen tussen de kinderboeken in de boekenwinkel en ontmoet de schrijvers van jullie favoriete kinderboek. In de regio Apeldoorn-Deventer zijn ook knutselactiviteiten, theatervoorstellingen, voorleesuurtjes en andere activiteiten in het thema van de Kinderboekenweek.

Het thema van de Kinderboekenweek 2023

Het thema van de Kinderboekenweek 2023 is 'Bij mij thuis'. Boeken wakkeren het gesprek aan om kinderen te laten vertellen over hun thuissituatie.

Bekijk alle Kinderboekenweek uitjes in de omgeving van Apeldoorn, Deventer, de Veluwe, Zutphen, Beekbergen, Epe, Twello en Hoenderloo in bibliotheken, theaters, boekenwinkels en meer locaties.