Alle Sinterklaasactiviteiten in Apeldoorn-Deventer 2023
Sinterklaas

Alle Sinterklaasactiviteiten in Apeldoorn-Deventer 2023

Hier vind je alle informatie over de Sinterklaasintochten 2023 in Apeldoorn-Deventer, alle Sinterklaasactiviteiten en de leukste Sinterklaas uitjes.

Een bezoekje aan het huis of kasteel van Sinterklaas, de pakjesboot, je pietendiploma halen.. het kan allemaal!

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 0 resultaten
Pagina:
Helaas, we hebben voor deze datum (nog) geen activiteiten kunnen vinden. Kijk daarom ook even in onze categorie Eropuit, daar vind je heel veel activiteiten die je elke dag kunt doen!
totaal 0 resultaten
Pagina:

Wanneer is de intocht van Sinterklaas 2023?

Gaat de intocht van Sinterklaas dit jaar door in Apeldoorn-Deventer? In onze uitagenda vind je alle Sinterklaas intochten in en om Apeldoorn, Deventer, de Veluwe, Zutphen, Beekbergen, Epe, Twello en Hoenderloo. De intocht van de Sint wordt dit jaar wel een beetje anders dan anders.

Sinterklaas activiteiten & Sinterklaas uitjes in de omgeving van Apeldoorn, Deventer en de Veluwe

Ook zijn er veel andere leuke Sinterklaasactiviteiten in Apeldoorn-Deventer. Zo kun je zien waar Sinterklaas slaapt, je kunt een Pietendiploma halen in het Pietenhuis, op bezoek bij Sinterklaas, een kijkje nemen op de pakjesboot, Sinterklaas ontmoeten, het boek van Sinterklaas zien, een brief aan Sinterklaas schrijven en heel veel pepernoten eten. Er zijn speciale activiteiten voor peuters en kleuters rondom Sinterklaas.

Sinterklaas in de regio Apeldoorn-Deventer

Kijk hier in de uitagenda van Kidsproof Apeldoorn-Deventer of je ook een Sinterklaashuis, een Pietendorp of de pakjesboot kunt bezoeken in Apeldoorn, Deventer, de Veluwe, Zutphen, Beekbergen, Epe, Twello en Hoenderloo. We maken er een mooi Sinterklaasfeest van!