SchaapscheerdersfeestTerug naar het overzicht

zaterdag 28 mei
Schaapscheerdersfeest en Hessenmarkt in Heerde.
DE SCHAPEN WORDEN WEER GESCHOREN TIJDENS HESSENDAG
Zaterdag 28 mei 2022 wordt de schaapskudde naar het centrum van Heerde geleid om te worden geschoren tijdens het jaarlijkse Schaapscheerdersfeest. Op de Brink aan de Dorpsstraat worden ze geschoren door de schaapscheerders. Dit geeft altijd een mooi schouwspel.

Dit is niet het enige dat die zaterdag te beleven is in het centrum van Heerde. Het Schaapscheerdersfeest is op de Hessendag, wat betekent dat er een grote braderie is in het centrum van Heerde; de Dorpsstraat is gevuld met kramen met lokale en bijzondere producten.

De terrassen in het centrum staan daarnaast klaar om u te voorzien van een hapje en een drankje. Muzikaal is het ook genieten, strijk neer op een terrasje en geniet van de vrolijke klanken van dweilorkesten.

De kleedjesmarkt die tijdens de Hessenmarkt georganiseerd wordt zal deze keer ook weer plaats vinden op de bekende plaats rondom de kerk. Een plekje kan gehuurd worden voor € 2,- door kinderen, kom voordat de markt begint bij het hek van de Hervormde Kerk en krijg een plaats toegewezen.

Het Schaapsscheerdersfeest & Hessenmarkt is van 9:00 – 17:00 uur in het centrum van Heerde. De Dorpsstraat wordt afgesloten hiervoor. Parkeren in Heerde is gratis.

Visit Heerde


Heerde
Openingstijden 28 mei Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste zomertips ook in je mailbox!

De leukste zomertips ook in je mailbox!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste gezinsuitjes in de zomer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, boordevol tips en inspiratie om er met de kinderen op uit te gaan, en ontvang 'm gratis in je maibox!

Schrijf je in!