Kidsproof blogTerug

6x Terras met speeltuin

14 juni
Zie je het voor je? Prettig gezelschap, snoet in de zon, pootjes omhoog, koud drankje, heerlijke hap in het vooruitzicht én de kinderen die zichzelf uitermate goed vermaken in de speeltuin? Wij wel! En hoe! Daarom ons meest favoriete lijstje van het jaar: 6x Terras met speeltuin in eigen regio.
NUNU in Schalkhaar
Ondanks dat de grote speeltuin anders doet vermoeden is de kaart van NUNU absoluut geen snelle hap kaart. De koks zijn steengoed en maken eigentijdse gerechten met een pure smaak. Neem plaats op het 'strand van Salland' terwijl de kids voor je neus glijden, klauteren, graven etc!

Speelparadijs Voorst
Met recht een paradijs! Een paradijs voor kinderen, en als die kids zich top vermaken, juist dan is het ook een paradijs voor ouders! Naast het terras vind je hier niet zomaar een speeltuin, het is een attractiepark in het klein. Ga het een keer beleven!

De Ossenstal in Epe
Midden op de Veluwe, midden in het bos vind je De Ossenstal. De plek voor lekker eten, veel pannenkoeken maar ook ander lekkers, en die megaleuke speeltuin en het fijne terras. Alle toestellen gehad? Dan kunnen er ook hutten gebouwd worden achter de speeltuin!

Berg en Dal in Hoog Soeren
Pannenkoeken eten op het terras onder de hoge bomen! Bij het terras is een leuk speelhuisje met een mini-bios, speelgoed etc. Ernaast is een beschut speelplekje met een zand-watertafel, glijbaan en speelhuisje.

Bij Jansen en Jansen in Gorssel
Oooooh zo lekker eten bij Bij Jansen en Jansen en een heerlijke rustige plek in het bos. De kinderen vermaken zich op en top in de buitenspeeltuin én in de binnenspeeltuin, die allebei grenzen aan het terras. Genieten met een grote G!

Landal Miggelenberg
Ook voor mensen die niet op het park verblijven is Landal Miggelenberg een heerlijke plek om te spelen en lekker wat te eten of te drinken. De speeltuin geeft eindeloos speelplezier en vanaf het terras kijk je uit op de spelende kids!

Meer fijne plekjes vind je in de rubriek Uiteten, meer dan 100 Kidsproof adresjes voor je op een rijtje!